2014.10.30. 00:29 | Szerző: -Ani-

Utálok nyafogni, ezért nem is írtam egy darabig, mert napok óta iszonyú derékfájásom van…. erről ennyit. Viszont erről jut eszembe, még nem írtam egy olyan blogot, amiben felsorolom, hogy mit nem szeretek…..végül is miért ne…. hát jöjjön… most ez is könnyebben kiszabadul belőlem…. az ellenkezője már volt... ITT
- nem szeretek korán kelni, utálom a kötelező dolgokat, bármiről is legyen szó, ki nem állhatom a sznobokat, nem szeretek hazudni, utálom a képmutatást, a mulatós zenét, a ködös reggeleket, orvoshoz menni, fáj ha a családom bármely tagja beteg, rosszul viselem a sopánkodó emberek társaságát, nem szeretek fázni, fogyókúrázni, tornázni, kávét pohárból inni, kakaót, teát hidegen, tanulni, mindig utáltam iskolába járni, utálom, ha bántják azokat, akiket szeretek, gyűlölöm a „kihaénnem” figurákat, nem szeretem a rendetlenséget, azokat az embereket, akik nem tudják meghallgatni a másikat, az ápolatlanságot, utálom, ha felgyülemlenek az elintézetlen dolgaim, ha piszkos az autóm, ha hiányzik egy gomb a ruhámon, ha fut a harisnyám, ha letörik a körmöm, megőrjít, ha valahová mennem kell és nincs időm megmosni a hajamat, a halálos ágyamról is felkelnék, hogy szőrtelenítsem a lábam, nem beszélve az alsóneműről az csak kifogástalan lehet, utálom a rongyrázó némbereket, akik menő felső ruházatot, alul meg szürke, csóró, szar holmit viselnek, nem szeretem a szakadt holmit, a családtagjaimon sem, mielőbb megvarrom, halálom az elsózott étel, a vasalatlan ágynemű, zsebkendő, vagy konyharuha, ha valami ferdén áll, nem bírom a szuszogó embereket, az izzadságszagot, szájszagot, a kéjsóvár dumát, a közönséges stílust, a testszagokat, nem szeretek pénz kölcsönadni, könnyen megmérgezheti a legjobb kapcsolatokat is, nem szeretem, hogy a párom nem lehet mindig a közelemben, hogyha a gyermekeim távol vannak, nem szeretek virágot ültetni, az állatkáimnak bármi fájdalmat, csalódást okozni, elég ehhez egy kötelező oltás is, de tudom, hogy kell, nem szeretek ésszerűtlenül költekezni, ötször megnézem, hogy mire adok ki pénz, képtelen lennék elviselni a kezemen és a lábamon más-más színű körömlakkot, rossz, lyukas fogat a számban, nem szeretem a savanyú gyümölcsöket, a zsíros ételeket, kivétel a zsíros kenyér, nem szeretem a kimondottan női italokat, az édes, szirupos pacsmagokat, az olcsó "tömeg parfümök" illatát, ki nem állhatom a nagy magyarkodó, nacionalista embereket, akiknek még az udvarukban is magyar zászló lobog, utálom a régi, nagy Magyarországot ábrázoló matricák kiragasztását autóra stb.. , kerülöm az antiszemita barmok társaságát, amúgy rühelem a hazánkban lévő aktuális politikai helyzetet, ki nem állhatom a „hatalmon lévő” pártot, nem szeretek kommentelni blogban, ha előttem már egy olyan megtette, akit nem szívelek, sajnos van ilyen, …. Azt hiszem itt be is fejezem…. Hát nem elég ennyi az utálom dolgokból? De ezek tények, ez is én vagyok….
Jó volt kiadni magamból!

27315_321583637950406_1137485446_n.jpg


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr346845775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása