2015.11.07. 20:48 | Szerző: -Ani-

Minden évben megrendezik a Szent Márton napi Országos Nagyvásárt Szombathelyen, a Vasi Skanzenben. Az utóbbi években talán kettőt hagytunk ki a rossz idő miatt. Ma viszont, ha fáradtan is, de sütött a napocska, igazi jó kis csavargós idő volt. A vásáron az ország minden szegletéből érkező vásárosok kínálták a portékáikat. Volt ott mindenféle, a népi kézműves mesterek gyönyörű munkái, és persze a köztük elvegyülő bóvli árusok. Libás finomságok, gasztronómiai különlegességek, gesztenyesütés, kürtöskalács, forralt bor…. Ittunk forralt bort, nagyon finom szilvapálinkát, ettünk kemencében sütött langallót, és jóféle házi töpörtyűt. A töpit menet közben, minden nélkül csipegettük, mennyei íze volt. Találkoztunk jó barátokkal, Borcsánk nagyszüleivel, másképp nem is jellemezhetném a mai napot, csak úgy, hogy szuper, isteni jó volt!


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr678058346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.11.08. 00:01:05

gondolkodtam rajta, hogy elmegyek.

de aztán láttam, hogy belépőt is kell fizetni, meg igazából egy tök unalmas, semmitmondó vásárolgatás az egész.

akkor meg minek fizessek még belépőt is, főleg, ha 90%-os valószínűséggel pont semmit se veszek?

tipikus semmitmondó nyugdíjas unaloműző, akik azt hiszik, hogy ér az életük valamit, ha megvesznek egy 500 forintot érő szőnyeget a több tízszereséért, mert ,,kézműves''. hát hogyne. kapitalizmus van, emberek, jóreggelt!
süti beállítások módosítása