2010.07.13. 15:56 | Szerző: -Ani-

Úgy szeretnék néha kibújni a bőrömből! Szeretnék egy kis időre más lenni. Realistább, elégedetlenebb, igen jól olvastad, elégedetlenebb, unom néha rettenetesen magamat! Még az álmaim sem arról szólnak, mint sok velem egyidős asszonynak, pénzről, új autóról, luxus nyaralásról és mindenféle javakról, az enyémek úgy érzem a földtől kicsit elrugaszkodottabbak, de mégis szerények, egyszerűen csak szeretetről, szerelemről, boldogságról szólnak. Amit végül is részben megkaptam már, de a jóból sosem elég! :) Mert ez a való élet, nem a rideg, hideg csillogás, és nem a nekem-nekem minél többet-ért való gürizés. Ha a Secretet olvasom, benne a bevonzást, olyankor szoktam elkönyvelni magamban, hogy na Ani ebből sem lesznek milliók! Mert azt nem így kell csinálni. Játékos vagyok, és babonás, szoktam kívánni valamit olykor-olykor és nemegyszer felteszem a kérdést magamnak: „No, Panni már megint mit kívántál?”  Hm.. családnak egészséget, azt mindenki "aláírhatja", hogy a legfontosabb az életben, biztos megélhetést mert az is nagyon fontos, ha hadilábon áll az anyagi helyzet abba bele tudnék pusztulni, ezért hitelt sem vennék sosem a nyakamba, és boldogságot, de azt dögivel. De hát hol vannak a milliók, már megint basszus kimaradt! Ezért nem jön be az a süket lottó! Ha választanom lehetne az életben melyik szerepet vállalom, a sztárét, akit mindenki ismer és ő a főszereplő, vagy az írót, aki mindvégig háttérben marad, csak megírja a történetet, én bizony az utóbbi mellett döntenék. Nem, nem vagyok naiv, jól látom általában az élet dolgait, és azt hiszem, valahol jól is csinálom, de nagyon nőként, nagyon anyaként gondolkodom. Ha leülök írni, néha be kell kopogtatnom magamhoz: „Kop, kop, bocs, hogy zavarok, de az élet nem egy habos torta! Nem kell már annyi érzelem, szerelem, szenvedély! Tessék kicsit életszagúra pofozni, vagy mesét írsz?!” Igen hát ez vagyok én, tele van a lelkem, még éjszaka az álmaim is érzelmekkel, melyek néha lávaként öntik el a buksimat.
Mi az, amit szeretek? Egyszer valakinél olvastam hasonlót és elhatároztam megpróbálom én is leírni, talán ennek a se füle, se farka bejegyzésnek jó befejező része lehetne, akkor hát rajta!
Szeretem: nézni a bárányfelhőket, csendet, szerelmet, a nagy pelyhekben hulló havat, az első csókot, andalító zenét, szép festményeket, régi épületeket, az erdő hangjait, nézni a zuhogó esőt, jó könyveket, írni, rajzolni, a kandalló melegét, szép ápolt férfikezet, szenvedélyes ölelést, férfin az inget, annak frissen mosott illatát, a nálam kisebb állatokat, történelmet, gyerekeimet becézgetni, szeretgetni, fákat, hegyeket, nézni a vizet, hallgatni a hullámok kövekhez verődő robaját, sétát, tartalmas beszélgetést, gyerekeket, táncolni, nevetni, belvárosban sétálni, az almát és a csokoládét, tejet pohárban, kávét bögrében, karácsonyt, jégvirágot az ablakon, a dérrel bevont tájat, a boldogságtól kigördülő könnyeket, szenvedély tüzét a szemekben, mesét olvasni, aludni, ha tudok segíteni, értelmes dologgal szerzett fáradtságot, szenvedélyesen szeretkezni, táskát, cipőt, noteszeket, nem tolakodó és nem elcsépelt parfümöket, régi dolgokat, fűszálakon csillogó harmatot, utazni, autót vezetni, ajándékot adni, a kisbaba illatát, az őszi erdő pompáját, napfény és babaszappan illatát a bőrön, sajnos vásárolni, Verdi operáit, fényképeket nézegetni, szép kavicsokat keresgélni, mindent lefotózni, a finom eleganciát, üvegfestést, romantikát, a templomok csendjét és a tömjén illatát, a rendet és a tisztaságot, kényeztetni a családomat, figyelmességet adni-kapni. És mindent bezárólag egy szösszenet a fejecskémből a sok közül:
Erdő közepén, egy tisztáson, apró kicsi házban, kockás, damaszt huzatos ágyban szerelmesen ébredni, szeretkezni, kimenni a kúthoz, szerelemtől kipirult orcánkat a frissen húzott vízben lehűteni, majd hűs tejecskét tölteni pöttyös kancsóból, azt kortyolgatva, egymást átölelve hallgatni a madarak énekét. Ilyenről is lehet álmodni.
:)

576282_545332372160123_1703760757_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr622149354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2010.07.14. 07:17:56

Csillagos ötös!!! :)
(Mi nem rokonok, ikrek vagyunk???).. :):)

jazoli 2010.07.14. 12:29:58

Szeretem az őszinteséget. Szép dolgok ezek, nagyszerű ember vagy.

ditlzon 2010.07.15. 09:53:16

ebben minden benne van.
süti beállítások módosítása