2015.07.27. 17:10 | Szerző: -Ani-

Gondoltuk nem a szokásos útvonalat választjuk, hanem csavargunk egyet a szépséges tapolcai medencében. Útba ejtettük a Művészetek Völgyét, igencsak kora délelőtt révén nem sokat láttunk belőle.... Ébredező, "szállingózó" emberek, és a szombat délutáni vihar okozta szemét mindenfelé.... Tervezem, hogy a héten szép időben is erre vetődöm majd. :)
Vigántpetenden Hello Wood Falura bukkantunk, és fotóztam.
"A Hello Wood egy nemzetközi művészeti program és design studio. Az itt létrehozott alkotásoknak két közös jellemzője mindenképp van: hogy fából készülnek és, hogy a társadalmi szerepvállalás és a művészetek összefonódása nem hiányozhat belőlük. A Hello Wood tudományos és művészeti területeket integrál, közösséget épít és tehetséget kutat. Nem csak országhatárokat átívelve hoz össze diákokat és oktatókat, de a szélesebb közönséget is összeköti az alkotó tervezőkkel."
Nézzétek a fotóimat, szerintem érdekesek... kicsit kesze-kusza összeállítás :) (képek mellett is szöveg)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr227658546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenever 2015.08.04. 18:59:24

Nagyon jók!!
Milyen jó, hogy kerülővel mentetek :)
süti beállítások módosítása