2015.02.13. 22:47 | Szerző: -Ani-

Tegnap felhívott Gábor fiam, hogy reggel a barátja kocsiját szervizbe viszik, kell az autóm…
Ok! Reggel korán csengettek… Hm.. Marci itthon… Talán a Gábor jött ilyen korán? Nem.. A szomszédasszony csengetett, vigyem el gázpalackért a szomszéd falu benzinkútjára. Ok. Miért is ne. Hazaértem, gondolkodtam, átmegyek Anyához…. Á, mégsem, ő még ilyenkor alszik. Begyújtottam a kandallóba, kiszedtem a mosógépből a ruhákat, teregettem, előkészítettem a főznivalókat az ebédhez, megittam egy kávét, majd átmentem anyához. Nyitva volt az ablaka, de az ajtón nem tudtam bemenni, szólongattam, kopogtattam, és közben próbáltam a kulcsommal kinyomni a zárból az övét. Sikerült, bementem… A hálóban minden rendben, égett a villany, a konyha és a nappali üres, és akkor megláttam a fürdőszobában…. Két mentő jött ki a hívásomra…. Két órán keresztül próbálták feléleszteni, stabilizálni. Felébreszteni nem tudták, de el tudtak indulni vele a kórházba….
Utána mentünk a fiaimmal. A kórházi orvos elmondta, hogy a legerősebb és a legrosszindulatúbb agyvérzéssel van dolgunk. Egy idő után nagyon sírtam és a látogatási tilalom ellenére megengedték, hogy bemenjek hozzá és elbúcsúzzam….. Mert, hogy el kell búcsúzni, nincs remény. Kinyomtatta az orvos a CT felvételt nekem, hogy lássam mi is történt, sokáig magyarázott, hogy megértsem….. Soha nem fogom megérteni!!!!!!!!
Hazaküldtek, nincs értelme ott várakozni…. A lélegeztetőgép tartja életben, elmagyarázta azt is, hogy a légzésfunkciói gyengülnek, mikor lép életbe az agyhalál és a szíve sem bírja soká.... Sajnos vérhígítót szedett, ez minden esélyét az életre szétrombolta… Várniuk kell egy ideig az újraélesztés miatt beadott szerek miatt is, majd plazmát kap, és esetleg „meglékelik” a koponyáját, hogy tisztulni tudjon, és láthatóvá váljon a probléma eredete. DE ez nem azt jelenti, hogy…. Ez semmit nem jelent….
Anya, ha vissza is jönne, teljesen béna lenne, és kómában élné le további életét…
Egyelőre erről nem tudok többet írni….. bár úgy érzem írnom kell…. talán így elviselhetőbb az elviselhetetlen… nem tudom….

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr197173331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenever 2015.02.14. 06:04:45

Drága Ani!
Nagyon sajnálom...:(((

Katici 2015.02.14. 10:22:35

Jaj, Ani! :(((((( Veled érzek! Sok erőt kívánok!

Andi75 2015.02.14. 14:49:23

Veled érzek drága Ani!
Andi

ildsisy 2015.02.15. 10:55:56

Légy erős drága Anikám! Nagyon veled érzek.

-Ani- 2015.02.15. 22:26:29

Drága Barátaim! Ma este hatkor meghalt az anyukám.... Megvárt engem....... három után érkeztem, délután kettőkor beállt az agyhalál, ezzel a hírrel fogadott az ügyeletes orvos, de a szíve még dobog. Ez azt jelenti, hogy még él...ott voltam mellette elég sokáig...majd miután eljöttem rövid időn belül hívott az orvos, hogy anyukám meghalt...

Jenever 2015.02.16. 05:27:53

Fogadd őszinte részvétem, drága Ani!
:((

-Ani- 2015.03.05. 14:03:45

Köszönöm szépen.... próbálgatok "talpra állni"....
süti beállítások módosítása