2015.04.04. 07:00 | Szerző: -Ani-

1. Azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyek igazán érdekelnek
Az angyalok ezt mondták nekem: “Csak olyan dolgokra áldozd az idődet, amelyek a legfontosabb szándékaiddal és álmaiddal kapcsolatosak. Engedd el azokat a dolgokat, amelyekről úgy érzed, hogy abba kell hagynod őket. Ekkor ezek a dolgok vagy meggyógyulnak, és élvezni fogod őket, vagy pedig nagyon könnyen elmaradoznak és lemorzsolódnak.”
2. Csak a "most" létezik
“Teljes és egész vagy most. Ne azt nézd, amit a holnap hozhat – ez azt mutatja, hogy most tökéletlen vagy, vagy hiányzik belőled valami, és hogy csak akkor leszel teljes és egész, ha valami külső dolog érkezik az életedbe a jövőben.”
3. Minden konfliktus csak az elmédben létezik
“Minden konfliktus, amit látsz vagy tapasztalsz a külső világban, nem más, mint az éned kivetítése. A valóságban a világ tökéletes békében van, te pedig rávetíted a békétől való félelmedet a világra. Nem akarod feloldani a belső konfliktusaidat, viszont nagyon szeretnéd, ha megszabadulhatnál tőlük. Emiatt másokra vetíted ki őket, és azt hiszed, hogy ők okozzák a kényelmetlenségeidet. A többi ember semleges, tiszta tábla, és te kiszínezed őket a saját jelentéseid és definícióid alapján. Ezután pedig úgy reagálsz rájuk, mintha ezek a színezések és definíciók igaziak lennének. Az emberek pedig, válaszul erre, úgy fognak veled viselkedni, ahogy te azt elvárod, vagyis önmagát megvalósító próféciát hoztál létre.”
4. Tedd tisztábbá az étrendedet
“Minden ételnek van saját rezgése, és neked olyan magasan és tisztán kell rezegned, mint amihez érzésed szerint hangolva vagy. Az étrended tartalmazzon friss gyümölcsöket és zöldségeket, magokat és teljes kiőrlésű gabonát, mert ezeknek van a legmagasabb rezgési frekvenciájuk. Kerüld a húst, a tejtermékeket, az alkoholt, a cukrot, a csokit és a koffeint, mert ezek rezegnek a legalacsonyabb frekvencián. És ne feledd, hogy minden étel lényege jóval azután is hatással van rád, hogy megetted és megemésztetted azt.”
5. Ne azért adj, hogy kapj
“Ne gondolkozz el többé azon, hogy milyen eredménye lesz annak, ha adsz valamit. Az adásnak mindenképpen lesz eredménye – ez a Világegyetem törvénye. Azonban nem rajtad múlik az ok és az okozat körforgásának a menete. Ráadásul ha valamit elvársz cserébe, akkor valójában nem adtál semmit. Ehelyett a tudatodban tartogatod a dolgot, és csak akkor akarod igazán elengedni, ha először kapsz érte cserébe valamit.”
6. Tölts egy kis időt egyedül a természetben
“A természet hangjai és illatai láthatatlanok, ezért a lélek láthatatlan birodalmába vezetik az elmédet, ahol a dolgok magasabban és gyorsabban rezegnek, mint az anyag. A természetnek gyógyító tulajdonságai vannak. Emellett vannak természetbeli angyalok is. Megkérheted ezeket az angyalokat, hogy gyógyítsanak meg téged. Ha a természetben vagy, akkor könnyebben átveszed a Föld természetes ritmusát, és mivel az időzítés és a ciklusok mindennek a részei, jobban szinkronba kerülsz az élet ritmusával.”
7. Válj el az anyagtól
“Ha gondolatban az anyaghoz vagy rögzülve, akkor az egoista elméd termékeihez, és ezáltal az egódhoz vagy kötve. Ez elől a szabály elől sehogy sem tudsz elmenekülni. Az anyagra koncentráló elme az egoista elme.”
8. Ne ítélj
“Másokat azért ítélsz el, mert saját magadat próbálod védeni. Távol akarod tartani magadtól a többi embert, és nem akarod, hogy közel kerüljenek hozzád, mert nem akarod, hogy megbántsanak. De már elmondtuk neked, hogy nem kell aggódnod a saját biztonságod miatt. Biztonságban vagy, de ha túlságosan is aggódsz a biztonságod miatt, akkor életre kelhet az, amitől félsz.”
9. Ott élsz, ahová a tudatod koncentrál
“Ha szeretettel ellentétes vagy szeretettől megfosztott gondolataid vannak – mint például versengés, irigység vagy aggódás –, akkor fájdalmat érzel. Te magad vagy a tudatod, és érzed annak a hatásait, ahová a tudatod koncentrál. Nem akarsz fájdalmat magadnak. Ezért inkább dönts úgy, hogy a fénynek adod a nem szerető gondolataidat.”
10. Mindenben Isten dicsőségét lásd
“Ne a magad dicsőségét keresd. Amikor Isten dicsőségét látod valamiben, akkor annak a részednek is látod a dicsőségét, amely egy Istennel. Ha Istennek adsz dicsőséget, akkor nem az egoista állapotodban vagy, hanem a magasabb tudatállapotodban maradsz.”
Forrás: női portál

autumn_magic.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr947408926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása