2016.01.11. 23:36 | Szerző: -Ani-

Szeretem az adventi vásárokat, maga a karácsonyi hangulatot. Rabja vagyok a vanília, fahéj és narancsillatú gyertyáknak, illatosítóknak, imádom a karácsonyi kirakatokat, és mindent ami a karácsonyról szól.... még talán a hideget is. :-)
Idén, akárcsak tavaly ellátogattunk Győrbe, hisz közel van, és most is ragyogó karácsonyi pompában tündökölt a belváros.
Aztán a következő héten elkísértem Tamáskámat a "dolgozóba", Ausztriába. Esténként csavarogtunk, Steyr óvárosa eleve varázslatos, hát még így adventi időszakban, csak ne esett volna az eső, és hideg szél fújt. Voltunk Németországban, repülőgép alkatrészekért és újra kifogtuk a rossz időt, nem tudtam fotózni a szakadó eső miatt. Viszont láttunk a hegytetőkön havacskát, meg iszonyú hosszú kamionsorokat, őrült lassan ment a határon való átkelés (de csak oda felé, sajnos ez a menekülthelyzettel való beléptetés, szúrópróbaszerű átvizsgálások miatt volt).
Egy este meglátogattuk Schärdingben Gáborkámat, nagyon szép helyen lakik, az óvárosban, ami egyben a belváros is. Lenyűgözött a látvány, mézeskalácsházak, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam, fantasztikus, gyönyörű! Szegfűszeg, fahéj, forralt bor és puncs illata lengte be az egész környéket, mi is azt iszogattunk, közben zenés mesefilmet néztünk, amit projektorral vetítettek ki a házak falára. Azt hiszem néhány pillanatra visszamentem kisaniba. :-)


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr398263696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása