2015.01.13. 09:07 | Szerző: -Ani-

Háromnegyed hétkor Marcust kikísértem a kapuhoz, és leeset az állam ahogy átnéztem a túloldalra. A házak mögött ugyanolyan szép pirosas lilás volt az ég, mint naplementekor. No, gondoltam ezt meg kell nézni közelebbről, és nem tudom miféle ördög bújt belém de igen nagy késztetést éreztem a kora reggeli fotózásra. Gyorsan megittam a teámat, felöltöztem jó melegen és már öt perc múlva a szomszéd házak közti szolgalmi úton leselkedtem a felkelő Napocskára.
Ez a látvány fogadott...

000.JPG

Lefotóztam az utcát is, olyan aranyos ebben a kora reggeli fényben....

001.JPG
Ha jobban megnézitek a képet, látszik a deres aljnövényzet, kemény hideg volt, de a látvány megérte. Kis idő múltán továbbálltam, siettem a kertünkbe, hogy onnan is megörökítsem a pazar látnivalót...

002.JPG
Megérkeztem, itt is szép, bár még nem annyira látható, de jobban érzem magam itthon, az utcán furán néztek volna rám, ha láttak volna beöltözve a fényképezőgépemmel... :-)

003.JPG
Figyeljétek meg a fotók közti különbséget, micsoda kontrasztkülönbség, pedig egymás után következő képek...

004.JPG
Persze és az is számít, hogy épp melyik égtáj felé fordulok.. :-)

005.JPG
Még a Holdacskát is sikerült lekapnom....

006.JPG
007.JPG
008.JPG
009.JPG
011.JPG
010.JPG
012.JPG
Imádtam ahogy ropog a fű a talpam alatt, ilyenkor lenne jó járni az erdőt, bár van itt is jó nagy terület.. és az akácfáink is növögetnek :-)

013.JPG
014.JPG
Viszont ahogy mentem beljebb a kert felé, olyan érzés volt mintha befagyott tavon lépdelnék és beakarna a vékony jég szakadni, látható is az alsó képen a veteményeskertben a sok kis befagyott tócsa. Sajnos ennyi eső esett az utóbbi időben, és ilyen szörnyen vizes a kert.

015.JPG
Imádkozom ezért a kis facsemetéért, amit ősszel ültettünk, csoda lesz ha túléli...

016.JPG
És ez már bent, kicsit összefagyva készítek mindent a blogoláshoz, a gép mellett ott a forró, fahéjas kávécska és az egészben a legeslegjobb, hogy marha jól érzem magam. :-)

017.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr527066843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása