2014.11.27. 23:35 | Szerző: -Ani-

Ami az előző bejegyzésből kimaradt: Hévízen érdekes volt a "koedukált öltöző", nagyon csíptem! Sokan nem használták az öltöző kabinokat, simán a szekrényük előtti padon váltották át a rucijukat....
A fényképezőgépem miatt, stb.... miatt :-) ;-) nem egyszer s kétszer kellett megfordulnom az öltöző környékén, khm... mindig láttam valamit.... Igen, tudom, hát persze, hogy nem illik odanézni!! :-)
Aztán jött a "hab a tortán"...... 45-50 körüli jóvágású pali, természetesen feleséggel..... (ilyenek nem járkálnak egyedül, Apci sem)....
Én már felöltözve szólítom Apcit: - Tamáskám!
- Igen! - szólt az idegen pali.... majd jót nevettek a feleségével, hogy őt is pont Tamásnak hívják.... másodpercek múlva ennek a pasinak már csak a szép, formás, szőrös fenekét láttam.... Hm....No, azért Apcié szebb, mert az nem annyira szőrös.... bocsi mindenkitől, de ezt meg kellett írnom.....a Jóisten bocsájtsa meg bűnömet :-) ..... Hej, aztán amikor anyjuk kiszúrta, hogy az ő Tamáskája csak úgy a pad mellett meztelenkedik, próbálta jobb belátásra bírni, de biz az nem sikerült.... (helyes!) ;-)
Lányok, hogy van ez? A pasiknak miért tud olyan gyönyörű szép feszes seggük lenni még ötvenen felül is?????!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr216939025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása