2015.06.08. 23:26 | Szerző: -Ani-

Balatonkeresztúron, a reptéren jártunk három héttel ezelőtt. Tamás osztrák, repülős barátai vették birtokba néhány napra a repteret, mivel "Apciék repterénél" jóval olcsóbb itt a tanulóknak a föl és leszállást gyakorolni. Repülni is szerettünk volna a Balaton felett, de a közelgő vihar korábbi hazaindulásra késztette a repülős csapatot. Ha nem indul a konvoj időben, napokat kellet volna várni, hogy az Alpok felett át tudjanak repülni.
No, nekünk ez nem volt olyan nagy gond, Tóniékkal egy jót lángosoztunk, és hazafelé szebbnél-szebb képeket készítettem. Kedvencem a Szépkilátó, Balatongyörökön, hihetetlen szépség tárul az ember szeme elé...
a Tapolcai medence tanúhegyei: a Badacsony, a Szent György-hegy, a Csobánc, a Gulács, a Tóti-hegy, a Haláp, a Somló-hegy, a Kis-Somló és a Ság-hegy. Az egykori vulkanikus tevékenység nyomait őrző hegyek körülölelik az öböl keleti részét. Ezt a látványt már csak a Szigligeti vár képe tudja fokozni.
A képek mellett is találtok szöveget...

Holnap végre Marci lábáról lekerül a gipsz!! :-) Egy műtétecske még vár rá, kiveszi az orvos a drótokat.... Hosszú volt ez a gipszes történet, épp ideje, hogy befejeződjön. pár kilót felszedett a gyerek, de majd ügyesen lefogja passzolni, jövőhéttől már Balcsi... :-)


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr97527686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása