2015.01.21. 07:00 | Szerző: -Ani-

Hihetetlen ez az időjárás, tegnap a kabátomat csak puszta aggodalomból vittem magammal, mi lesz ha... esetleg.. netán... gondolatokkal a fejemben, simán bedobtam a hátsó ülésre és abszolút nem volt rá szükség. Decemberben virágzó rózsánk is volt a kertben, karácsony előtt pedig behozott Apci egy rózsabimbót, ami aztán itt bent gyönyörűen kinyílt, karirózsának neveztem el, és természetesen készült róla néhány kép. :-)

és ha rózsa, jöhet a kedvenc idézet:
"Mikor elmentél, büszkén feltartottam a fejem, és próbáltam büszke lenni. Azt hiszem sikerült. Túljártam az eszeden. Sajnos. Most már bánom. Igazán hiányzol. Hiányoznak a beszélgetéseink, s simogatásod is igazán hiányzik. Hidegek az éjszakák Nélküled! Nincs ki levegye a hernyókat a leveleimről és lassan már betakar a gyom. Egyre többször esik az eső és az éjjelek is nagyon hidegek...Hiányzol.. .
Mindig azt hittem, hogy untatsz, hogy nem becsülöd eléggé a szépségemet, és nem érzékeled az illatomat. Tévedtem, és ezt el is mondanám, ha újra itt lennél. Éjszakánként mikor a hidegtől nem tudok aludni, nézem a csillagokat, és Rád gondolok. Azt képzelem, hogy már reggel itt leszel, gyengéden kézbe veszed törékeny leveleimet, és cirógatod szirmaimat, én pedig úgy illatozom, hogy soha többé nem vágyódsz el mellölem.
Reggel mikor a nap ébredező sugarai eljutnak hozzám, nem érti, hogy a harmatcseppek miért nem akarnak felszáradni a leveleimről...
Nem tudja, hogy azok könnycseppek. Érted!"
Saint-Exupery: A kis herceg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr617092979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2015.01.21. 08:53:33

Felfordult az időjárás is!... Gyönyörű a rózsa! :)
süti beállítások módosítása