2013.03.15. 10:00 | Szerző: -Ani-

Ezen a videó felvételen én repkedtem egy gyönyörű Corvus repülőgéppel. Adrenalin bomba volt a javából. :)



Tegnap kicsit benéztem az iwiwre, mostanában rendesen elhanyagolom, szerintem sokan teszik ezt, akik "fészesek" is. Ott találtam meg ezt a videót, és néztem meg újra. Nem tudom, hogy felszállnék-e vele még egyszer, ha igen, megmondanám a pilótának, hogy csak nagyon szerény tempóban. Erről kellet volna ugyanúgy fotóznom mint tavalyelőtt a HB-ról. :)
Itt írtam a repülésről: Én is repültem vele      Repcsikről

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr405135398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.03.15. 21:04:03

Nekem nagyon nem a szívem csücske a fész. Tény hogy van amire jó. De ami most már ott megy az nekem nagyon nem szimpi. Ha egyik másik gyerekem vagy unokám nem ott lenne, már messziről elkerülném:) Na de ilyen is van elfogadom.
A repülés egyenesen imádom. Már csak azért is mert az segített egykét fóbiámat leküzdeni. Ha vissza emlékezem az első repülésemre...huuuu...de aztán el sem tudtam volna képzelni hogy ne ülhessek repülőre. :)

-Ani- 2013.03.15. 22:00:39

@Rezső Nánási: A fész manapság kész cirkusz! :) Legalább tízféle gépen ültem már, jó dolog... :)
süti beállítások módosítása