2010.10.01. 21:26 | Szerző: -Ani-

Tegnap Szombathelyen voltunk Marcival és Orsival. Délelőtt sütöttem egy kis almás, fahéjas, mazsolás muffint, azt vittünk Tóninak. Én nem kóstoltam, de azt mondták nagyon fincsire sikerült. Almás
Marcusnak farmervásárlás volt az úti cél. Szerencsére Tóni időben szólt, hogy nézzünk körül a Tako-ban, különben nem tudom amúgy mi lett volna velem, mert az én fiókámnak mostanában semmi sem jó. Az a tegnapi nap beillett egy terheléses vizsgálatnak, adott a gyermek az idegzetemnek rendesen. Sikerült venni két farmert, aztán rábeszélt a gyermekem egy felsőre, a hatvanhat másik mellé, a Deichmanban pedig vettünk neki egy szép cipőt. Azért mi is vásároltunk magunknak az Orsival szép csizmát. Juj, annyira tetszik a csizmám, vagány, dögös, csajos meg minden! Be sem raktam ma a cipőszekrénybe! Végre eljutottam szabóhoz is, tavasz óta készültem. Gyöngyi barátnőmtől kaptam egy csodálatos hasítottbőr hatású anyagot, abból készül a csizmámhoz szoknya. Este annyira fáradt voltam, hogy képtelen lettem volna blogolni, korán lefeküdtem. Viszont hülye egy éjszakám volt. Én nagyon jó alvó vagyok, de félháromtól fent voltam, teát főztem, mosógépet pakoltam, filmet néztem és olvastam, egészen Marci suliba indulásáig. Azt hittem ezért ma olyan leszek, mint akit agyonvertek, de nem, félig „megváltottam a világot”. Ágyat húztam, ágyneműt mostam, porszívóztam, fürdőszobákat takarítottam, főztem sütöttem, és vasaltam. Ma ananászos muffint sütöttem, megkóstoltam Szupi lett. :)

Most pedig itt nyomom a net előtt és még mindig nem vagyok álmos! Apci megérkezett, (HURRÁ!) vele jött Tekla, a lánya, lányunk, aki szintén kint dolgozik Ausztriában. Vendéglátó fősulis és gyakorlaton van Semmeringen egy négy csillagos szállodában. Most kicsit itt pihengél, együtt mennek majd vissza Apcival. Holnap szüreti felvonulás lesz, Gáborkám főzi a vaddisznót úgy, mint tavaly. Jó bulis hétvége, a gyerekeknek. Nekem valahogy idén nincs kedvem beöltözni, szekrényben marad a szép kis dirndl (sváb népviselet). Majd jövőre! Itt vonulnak a ház előtt, majd lefotózom őket, és még az is lehet, hogy Gáborékat is megnézem. Ja, és tele van a falu már egy hete muris szalmabábokkal, ma pedig kidobolták a holnapi eseményt. Hm.. tavaly pogit sütöttem, avval kínáltam a felvonulókat.. na majd meglátom… :)
Tavaly:
szerintem.blog.hu/2009/09/28/szureti_felvonulas_2008

Csizma fotók Nemiswan kérésére :)))

Most már nem kell előszednem a cipőszekrényből, ha látni akarom :)


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr12338165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jenever 2010.10.02. 13:58:47

klassz lehet az a szüreti mulatság:)

nemiswan 2010.10.02. 19:07:44

Mindig akkor jövök ide hozzád,mikor olyan éhes vagyok,mint a farkas:) Erre,Te mindig kínálsz vmi finomságot,és már-már bemászok érte a monitoron :) jól néz ki ez a muff..ananánost nem szeretem,de almás jöhet:))
Csizmácska?? kéépet róla:))

nemiswan 2010.10.02. 19:10:12

jav-ananászos..:) belebonyolódtam ..

-Ani- 2010.10.02. 22:09:56

@nemiswan: ok lesz csizmafotó. :)))

nemiswan 2010.10.03. 12:17:19

Basszus Ani!:)) Nem semmi ez a csimma:P tök jól néz ki ,és áll rajtad ..az a szoknya pont patent lesz hozzá :) bundás? az árát nem is megkérdezni,mert aranyár -gondolom:)) Teccik ,nem kicsit:)

nemiswan 2010.10.03. 15:39:02

:) párnám alatt tartanám ...:))
süti beállítások módosítása