2009.11.13. 00:27 | Szerző: -Ani-

Hű, már megint péntek 13!
szerintem.blog.hu/2009/02/13/pentek_13_teiszkaidekafobia

Ezen a napon talán elmegy még egy kis varázslat is....
Babonák helyett mi lenne ha másra koncentrálnánk...
esetleg....

Szerelmi bájital
"Azonban alaposan gondold végig, hogy biztosan a jelenlegi partnered az a férfi, akinek a szerelmét még jobban akarod fokozni. Ugyanis meg van az esélye annak, a varázslat olyan erővel hat, hogy szíved választottja ki sem akar majd bújni az ágyból. Ha eldöntötted, akkor íme a varázslat:
Egyik hozzávaló az olasz Strega gyógynövényekből készült likőr....

Mielőtt neki kezdenél a bájital főzéséhez, várd meg, míg eljön a telihold. Akkor végy elő egy ezüst medált (bármilyen formájú, alakú lehet), tedd a tenyeredbe, és állj ki a holdfénybe. Gondolj erősen a szerelmedre, és töltsd fel a medált a Hold erejével. A varázslat napján e medállal áldd meg a bazsalikom és zsálya leveleket. Végy egy nagyobb poharat, és tedd bele a már korábban megáldott leveleket, öntsd bele a likőrt, és hagyd állni, összeforrni egy rövidke óráig. Amikor elkészültél, kínáld meg vele a szerelmedet, és meglátod, a bájital rövidesen kifejti a varázs hatását szíved választottján – aki a mámortól ittasan senki mást nem óhajt majd, csak is Téged."
(Női Portál)

Luke Steele.... egy pár cseppet neki is..:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr871521597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása