2014.04.25. 21:06 | Szerző: -Ani-

ATV „Fórum” című műsora alatt, futó beküldött sms-ben olvastam…. és bizony bennem is felmerült a kérdés… Hogyan fognak felesküdni a parlamentben az ellenzéki pártok képviselői? Arra az alaptörvényre (szándékosan írtam kisbetűvel, mert én sem értek vele egyet) kell esküt tenniük, ami erőteljesen ellenkezik értékrendjükkel. Meg kell tenniük? Nem tudom. Ha igen, akkor ez egy nonszensz helyzet, „tudathasadásos állapothoz” vezet!

”Bár a képviselő a Magyar Köztársaságra és annak Alkotmányára esküszik, de – az Alaptörvény mindenek felett álló szabályaira figyelemmel – ezen is Magyarországot és Alaptörvényt kell érteni.”

"Olyan ez az alkotmány, mint a Nemzeti Színház épülete. Semmi köze a modern színházépítészethez, eklektikus, dagályos, amelyet az építész-szakma egyhangú tiltakozása ellenére, hatalmi szóval erőltettek át. Ám ettől még lehetne benne jó színházat játszani, ha van jó színész, jó darab és jó rendező" - mondta Sólyom László a Heti Válasznak adott interjúban 2011-ben.

553442_424858164224813_1445910944_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr46087087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása