2014.04.18. 21:06 | Szerző: -Ani-

Tudom már egész "macskablogger" lettem, de például a következő fotó megosztását nem lehet kihagyni. :-)
Cicukám szülés előtt egy órával...

szüléselőtt.jpg
Szegény már reggel elkezdett föl-le járkálni, evett is , nem is, minden baja volt... tudtam, hogy itt az ideje. Aztán hatóra körül ilyeneket produkált, mozdulatlanul feküdt, talán próbált kicsit pihenni...
Elkészítettem egy szép nagy dobozt, mindenféle kellékkel, többször megmutattam neki, ki-be hordtam utána, közben azon imádkoztam, nehogy a kertben egy bokor alatt szüljön. Végül beköltözött a "hátsó, vendég szobába", a varrógépem dobozába, amiben egy foltozni való farmer volt és egy hosszabbító. Nagy nehezen sikerült a hosszabbítót kiszednem mellőle, a farmer meg nem számít... be-be nézegettem hozzá csendben, hogy ne zavarjam, nagyon dorombol, és már van két pici cica. Az egyik fekete, a másiknak csak a jó sötét, csíkos bricsesze látszott.... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr106051590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása