2014.04.07. 20:38 | Szerző: -Ani-

Számtalanszor megfogadtam, hogy amikor tornázom kizárom a macskoszt a lakásból. Eddig csak a tornaszőnyeggel szokott szórakozni, amíg nem kezdtem el tornázni, de most, hogy pocakos... A pocijával az önbizalma is erősen növöget, szó szerint nem hagy tornázni, fekszik ő is a szőnyegen, nyújtózkodik, talán azt hiszi kismama tornán vagyunk.... Aztán bevágja a szunyát, míg én ott feszengek a szőnyeg egy kis darabján, és próbálom a gyakorlatokat higgadtan, szépen csinálni...

Amikor már nagyon untam a banánt, szépen arrébb küldtem..... persze ez már nem pilates volt, ez fotózás, mert nem bírtam ki.... ott is pózolt, kattintgatnom kellett. Majd egyszer csak fogta magát és elment a fotelba, végre.. a neki kiterített birkán aludta az igazak álmát. Szegény elfáradt ettől a rengeteg mozgástól... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr855979542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása