2014.04.01. 21:49 | Szerző: -Ani-

Fél tízkor jött a telefon, hogy mehetek a gyerekért, hazaengedik. Háromnegyed órán belül ott voltam, persze ilyenkor kifog az ember mindenféle lusta járművet, ráadásul ott, ahol előzni tilos, aztán a parkolás is egy külön fejezet....
Mindegy már sürgették a gyerkőcöt, hogy hívjon, mert kell a szoba, várnak rá. Nem akartam csak úgy "találomra" bemenni reggel, mert ha nem jöhetett volna haza, akkor másképp kellett volna készülnöm. Ennek ellenére egy órát vártunk a szobában az orvosra és a zárójelentésre. A doktornő mindent elmagyarázott gyorsan, amit a mononucleosis infectiosa betegségről tudni kell, megnyugtatott, hogy a torokváladék negatív lett, de a szerdai vérvételnél elfelejtették a vért szerológiai vizsgálatra küldeni, azt mondta nem érti miért. Ezért ma reggel újra vért vettek Marcitól, és elküldték ama bizonyos vizsgálatra, kedden kell érdeklődnöm az eredményről telefonon. Hű micsoda világ volt az osztályon délelőtt! Az ambulancia folyosóján, a váróban, mindenütt befekvésre, vizsgálatra várakozó betegek, mentősök, szóltak a nővérhívó csengők.... Néha kilestem a szoba ajtaján és megint csak két nővérkét láttam szolgálatban, akik futottak a gyerek és a felnőtt osztály között, egyik betegtől a másikig, maszkban, infúziós állványt cipelve stb. Marci azt mondta, hogy a reggeli vizitet egy mentőorvos csinálta. Erről írtam tegnap, ez a nagy baj, kevés az orvos, kevés az ápoló személyzet, és rengeteg a beteg. Ezért nem lehet az orvossal beszélni, ahogy normál kéne, ezért marad le egy vizsgálat, ezért hiányos a záró, nincs feltüntetve minden kezelés. Sajnálom őket, mert nagyon nehéz dolguk van! Seuso kincsek fontosabbak tizenötmillió euróért, stadion építése fontosabb, emlékmű állítása százmilliókért fontosabb, mint az orvosokat itthon tartani, az egészségügyet "gatyába rázni", ezzel megmenteni sok (TB fizető) magyar ember életét, egészségét!
Holnap reggel gyermekorvos, aztán majd eldől mikor mehet suliba, tornázni, erőltető dolgokat csinálnia egy darabig nem lehet. Azt hiszem most kezdek "leereszteni" ezek után a kemény napok után, minden porcikámban halálos fáradtságot érzek.... rengeteget autóztam, oda-vissza napi cirka 100km, plusz főzés, mosás, vasalás, vásárlás... utóbbi időben még a teát is itthonról kérte a fiókám. A lényeg, hogy minden rendben van, és ezen is túl vagyunk!!! Most hatalmasat, és nagyon jól fogok aludni..

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr525889782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katici 2014.04.02. 08:02:47

No, akkor most már nyugodj le! Megértem, hogy teljesen lefáradtál, az lett volna csoda, ha nem.
Az én gyermekemnek is volt mononukleózisa, szerencsére nem került kórházba, de utána hosszú ideig, rendszeresen ellenőriztetni kellett a vérképét.
Pihenj sokat, vigyázz magadra! Mielőbbi feltöltődést kívánok egy virtuális öleléssel :)

-Ani- 2014.04.02. 15:38:55

@Katici: Köszönöm és az ölelést is! :)
süti beállítások módosítása