2014.03.27. 21:46 | Szerző: -Ani-

Reggel korán keltem, pipicombokból, sok zöldséggel főztem jó kis húslevest, majd a főtt husit picit megsütöttem vajon, készítettem hozzá pehelykönnyű burgonyapürét, ezt vittem Marcinak a kórházba. Semmit nem javult az állapota, lázas, megy az infúzió, a nyálát is alig tudja lenyelni, szegénykém a leves levét megitta, de a második fogásból egy falatot sem tudott enni. Holnap csak levest viszek, és egy kis pürésített zöldborsófőzit, mert ezt kért. Ahogy már tegnap írtam, a nővérek nagyon aranyosak, figyelnek rá, tegnap este az éjszakás nővér beült hozzá tévézni, és beszélgetni. Biztos látta mennyire elvan szontyolodva. Ma kétszer is felajánlották, hogy áthúzzák az ágyát, szóljon ha beleizzadt az ágyneműbe. Egész délután ott voltam, a barátnője, Kitti is velem jött, Tóni is benézett, de igazából minden barátjának csak azt mondom, hogy türelem, látogatni majd itthon, mert ez ott egy veszélyes hely..... hisz fertőző osztály. Nem is értem, csak a 14 éven aluliaknak tilos a látogatás, én a szülőkön kívül senkit nem engednék, mert az ördög nem alszik. Megvannak a vérvétel eredményei, de a kezelő orvossal nem tudtam beszélni, üzente a nővérkével, hogy holnap mindenképpen keressük egymást. A gyermekorvosunk Mononucleosis infectiosa-ra gyanakodott, az ápolónőt, amikor faggattam, hogy ugye nem lesz baj, ő is ezt a betegséget említette... Itthon elolvastam róla a "wikit", nem is tudom, talán jobb lett volna nem olvasgatni, hanem türelemmel megvárni, hogy holnap az orvos mondja el.... Borzasztó látni a gyerek szenvedését, és nem sokat tehetek, ott vagyok mellette, és leszek minden nap, amennyi időt csak lehet, tudom ez nagyon jó neki, próbálok lelket önteni belé, (pedig az enyém is istápolásra szorul most).... Minden ráér, semmi sem érdekes, csak az, hogy mielőbb meggyógyuljon, és újra az én egészséges, okoskodó, visszabeszélő, szófogadatlan kamaszom legyen!

beteg.jpg
Jó Mackó, Mackóság, Mackó Mihály... szoktam becézgetni..... no, erre mondaná most:
"Jaj, Anya nee, olyan ciki!" Pedig pont úgy fest, mint a képen az a maci, és holnapután lesz a tizenhetedik szülinapja....

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr85881840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megvalósító Macska · http://megvalositas.blog.hu/ 2014.03.28. 22:02:32

Mégtöbb kitartást! Nagyon szorítok a mielőbbi gyógyulásért!

-Ani- 2014.03.30. 21:56:00

@Megvalósító Macska: Köszönöm szépen, már egy kicsit jobban van. :)
süti beállítások módosítása