2013.12.05. 20:31 | Szerző: -Ani-

Pont húsz napja diétázom, és rettentő jól érzem magam a bőrömben. Néha kicsit "fáj a szívem", amikor azon a bizonyos közösségi oldalon félóránként megosztanak valami csokis, habos-babos csodát, de már ennyi "munkát" semmi esetre sem hagynék kárba veszni. Tegnap rendezgettem a könyvjelzőmet.... hm még soha ennyi sütireceptet nem tettem el. :) Friss vagyok, az ízületeim nem fájnak pedig itt a hideg idő, jobban fog az agyam, és nem utolsósorban sokkal jobb a kedélyállapotom.
Ma különösen nyugodt vagyok, sőt! Levendulaolajat akartam tenni Marcusnál a konvektoron lévő párologtatóba, gyárilag hibás volt az üvegcse, és beleömlött az egész tartalma. :) Gyorsan harmadoltam, mindenhová öntögettem belőle. Képzelhetitek minő fantasztikus illat van, mint egy levendula mezőn, fertőtlenítő, nyugtató hatású, no meg egy kicsit csípte az elején a szemem. Úgyhogy ragyogó szemmel, szemlélem a világot, és könnybe lábadt szemmel vizitálom gyermekem jegyeit a virtuális, digitális naplóban. Ezek nem öröm könnyek!! Visszaviszem a szobájába az összes levendulát, legalább lesz valami megszeppenésféle a tekintetében a teremburáját!

lavender oil benefits.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr665677139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2013.12.07. 08:04:31

Levendulát én is használok, elég sűrűn.
Van olyan tartón (Hold alakú!) amibe illó olaj cseppeket kell beletenni, alatta a kis mécses ég, és melegíti, klassz illat van.
Van levendula füstölőm, levendula fürdősóm vagy mim, levendula illatosító (tihanyi), szappan stb. :)
süti beállítások módosítása