2013.07.25. 08:30 | Szerző: -Ani-

valahogy így ébredtem ebben a hőségben.....gyorsan meglocsoltam a virágaimat is...

árnyékliliom.jpgvan belőlük sok.... viszont nekik olyan jól állnak a vízcseppek... lefotóztam őket, betettem a "zöldséges mappámba" majd rájöttem ugyanolyanok, mint a tavalyi képeken csak talán ott iciripicirit még frissebbek, ezért inkább azokat a fotóimat biggyesztettem be ide...női logika :) pont úgy, mint amikor valaki a húsz évvel ezelőtti fotóját rakja fel mondjuk egy közösségi oldalra. Hm... bár nem feltétlen kell ahhoz nőnek lenni... :)
trombita virág.jpgKicsit minden ráér, ma délelőtt rajzolok... de előtte... fülest fel, hangerőt kakaóra...reggelire egy kis zene. No ez tuti nem hizlal! Most még pörgök.... egy picikét... majd rajzolás előtt "lecsendesedek", Hajni tanácsára legalább negyedórát meditálni fogok.

Tegnap keresgéltem a blogomon, és újra rátaláltam.... "Tiszta szembogárban csepp homály"

"Ki a szerelemért még nem halt meg, az soha nem élt.
Ki a csillagokért égig nem ért, az soha nem élt."



Stílusosan egy festegetős, műtermes...Marc Anthonyt ide a végére :) :)







A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr95425373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katici 2013.07.26. 21:59:15

Kedves Ani, sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!

-Ani- 2013.07.27. 08:05:11

@Katici: Köszönöm szépen Katici! :)
süti beállítások módosítása