2013.07.17. 08:00 | Szerző: -Ani-

Olvastam az élet "nagy igazságiból" összeszedve tizenegy pontot. Hm... én igazából hárommal értek egyet, közülük három nyerte el a tetszésemet, de az a három nagyon. :)

„Álmodd azt, amit álmodni szeretnél. Menj el oda, ahová menni szeretnél. És légy az, aki lenni szeretnél. Mert egy életed van, és egy lehetőséged arra, hogy véghezvigyél mindent, amit elterveztél.”

„A legboldogabb embereknek általában nem a legjobb adatik meg mindenből. Ők csupán attól boldogok, hogy az útjukban álló lehetőségeket a legjobban képesek kihasználni.”

 "A szeretet egy mosollyal kezdődik, egy csókkal növekszik, és egy könnycseppel végződik. Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, te pedig sírtál. Úgy éld az életed, hogy annak utolsó percében te légy az, aki mosolyog, és a körülötted lévők sírnak.”


dream.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr325408927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása