2013.07.13. 21:11 | Szerző: -Ani-

Hozattunk fát, hat kaloda 96 ezer forint + E-útdíj 4 ezer forint, és kell még hozatni egy ugyanilyen adagot.
Közben megjött a gázdíj elszámolás, a rezsicsökkentés által fél év alatt megtakarítás 5 ezer forint, a következőben gondolom ugyanennyi lesz. Nos, akkor számoljunk "fűtésügyileg":
Rezsicsökkentés, megtakarítás összesen: 10 ezer forint
Fa szállítás :) E-útdíjra kifizetve: 8 ezer forint
Megmarad 2 ezer forint, amit felajánlok a Tisztelt Kormánynak, hogy kenje a hajára, vagy költsék a felelősök gyógyszerre!

Három hete kaptam egy köszönő levelet, feladója Orbán Viktor volt. Megköszönte benne, hogy aláírtam a rezsicsökkentést. Hm... mit csináltam? Újra megnéztem a borítékot.... Nem is úgy írják a nevem, nem is ebben a formájában használom! Tehát vagy valaki aláírta a nevemben, amit én nem tettem volna, vagy csak a hasukra ütöttek valakik és elküldték nekem ezt a levelet. A lényeg, hogy én ezt sosem írtam, írnám alá. Ja, és ezek a levelek már megint vajon mennyibe kerülnek nekünk?...

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr405403516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2013.07.15. 21:35:22

Ugye! Én nem írtam alá semmit, és nem is köszönték meg, akkor most ki a kakukktojás? :)

-Ani- 2013.07.16. 00:40:07

@jazoli: Zoli! Sosem írnám alá!! Tamás sem írt alá és neki is jött köszönő levél, pont ma. Ezek szerint szép lassan mindenkinek kiküldik. :)
süti beállítások módosítása