2013.07.09. 23:41 | Szerző: -Ani-

táncolni... Hogy ez most honnan jött? Hm.. Ha meghallom Kállay Saunders "Csak veled" című dalát... egyszerűen elkezd forogni velem a világ... hiába ülök, nem bírok a csípőmmel, táncolni kell... ettől a kliptől beugranak emlékek...Miért pont ettől? Csak, mert most épp ezt hallgattam egymás után vagy ötödször...Holnap lemegyek Marcival Balcsira..... eszembe jutnak azok az idők, amikor a sarkon működött a Colosseum Disco, és elkísértük Tamással a gyerekeket, táncoltunk hajnalig. Imádok táncolni, utoljára hm... januárban egy a Gábornál rögtönzött buliban "nyomtuk" reggelig. Táncolnom kell mielőbb.... jó kis Pitbull zenére... vagy akármire... "mindenevő" vagyok.. Mindenesetre valami nagy zajra vágyom.... "egy őrült partira", vagy csápolni egy veszett jó koncerten....egy szupi disco... :)

A dal újra szól, nem látlak sehol.
Tudom csak játszottál, de őrült játszma volt.
Gyúlnak a fények, lelkemben égnek bárcsak mozdulnál.
Börtönbe zárlak, kulcsom ma éjjel lassan kattan, Láss”

Hallgasd csak a zenét, ha lehet tekerd fel kakaóra a hangerőt, hunyd be a szemed.... forogj, ringatózz, mozgasd a csípőd, bontsd ki a hajad.... :) ♥

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr535398314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása