2013.05.20. 19:33 | Szerző: -Ani-

Ma itt nálunk iszonyú rossz idő volt. Kétszer potyogott borsószem nagyságú jég, hatalmas vihar kíséretében.
vihar2.jpgEbéd után gondoltam sütök egy kis lekváros piskótát, el is készült, mikor Marci csalódottan megjegyezte, hogy ő valami krémes dolgot szeretne.
lekváros.jpgNekiálltam és sütöttem egy másik piskótalapot, majd készítettem citromkrémet bele. Jópofa citromtorta kerekedett belőle. Aminek nagyon örülök, mert a citromkrémem azt lehet mondani, végre most tényleg olyan lett, amilyet szerettem volna.
page_1.jpgKözben megérkezett Tóni és Bori, Sárváron voltak riportot készíteni, megebédeltek, és jól "megtömtem" őket sütivel is. "Ha már lúd, legyen kövér"... gondoltam és vacsira vajastésztába csomagolt virslit készítettem, sajttal megszórva.... mondanom sem kell, állati nagy sikere volt.
vacsi.jpgKözben az osztrák reptérre is készítettem kaját, Tamás egy héten egyszer szokott a kollégáinak főzni, holnap lenne soros, imádják a főztjét. Megcsináltam helyette, töltött paprikát, jó tíz emberre, huszonhárom "gombóccal". Most aztán tényleg elfáradtam, bár még mindig csak gondolom, nem érzem... :) iszonyúan tudok pörögni. :) szeretem a tevékeny napokat, persze módjával :). Megint esik az eső, sőt, inkább szakad....

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr45308745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.05.20. 22:59:24

Látom ma megfogadtad hogy csak csigázni fogod a blogod olvasóit! Ennyi finomság láttán ki az aki ne csorgatná a nyálát:) Ejnye ejnye...:))) Mire gondoljon ilyenkor az ember.:P

-Ani- 2013.05.21. 11:40:57

@kéttojásos: mire, mire... a hízásra :) és akkor már nem kívánja annyira az ember :) :)

kéttojásos 2013.05.21. 11:50:24

:)) hát én pedig nem arra gondolok! :))
süti beállítások módosítása