2013.05.06. 13:22 | Szerző: -Ani-

Mint ahogy arról már pénteken beszámoltam, három napig itt volt nálunk Tóni és Bori cicája, Lucie. A gyerekek lementek Balcsira, nem akarták vinni a cicát, ezért mi vigyáztunk az "unokára". Pénteken még elég sokat bújkált, nem találtam sosem. Az ablakokban szeretett lenni, és az első reakció kicsit ilyen ijedt volt amikor ellebbentettem a függönyt, mint ezen a képen. Drága cicuska engem azért gyorsan elfogadott.
Lucie1.jpg

Lucie2.jpgOdatettem neki Tóni egyik pólóját, hogy érezze rajta a gazdi szagát, hátha megnyugszik tőle. Szombaton reggel például a fürdőszobaablakban hozta rám a frászt, álmosan, alig látva vonszoltam ki magam a fürdőbe, és majdnem bepisiltem amikor hirtelen megláttam őt fönt az ablakban. Édesnek milyen kényelmetlen lehetett ott ülni, de onnan nagyon jól tudta figyelni az ablak alatt lévő öreg fenyőn, ágról-ágra ugrabugráló és repdeső madarakat.
Lucie3.jpgMegtörtént az Öcsi puszi is, egy röpke orros összeérintős, szúnyoghálós smaci.
Lucie4.jpgUtána naponta többször is így figyelte Bandit és a cicákat....
Lucie5.jpgSzombat délután már olyannyira bátor volt, hogy szó szerint vágtázott a házban, csak úgy dübörgött a padló a kis lábacskái alatt, csúsztak szét a szőnyegek egy hirtelen bevett kanyarnál. Felmászott mindenre, hihetetlen milyen óvatosan, semmit nem tört össze, de már azt figyeltem, mikor fog a képeken járni.... Olyan helyekre mászott.... képtelenség..... de neki sikerült.
Lucie6.jpgVasárnap segített a laptopomon írni, percenként felugrott és csak úgy topogta be a betűket a mancsával a fészre, vagy épp oda ahol jártam... :)
Lucie7.jpgCili tüzel, macska hegyek vonulnak a kertben. Antibébinek, vagy inkább pihenőnek Cili az üres virágládáimat használta, ott tudott aludni rendesen, és nem fért hozzá sehogy sem a FriciÖcsi. :) Lucie ijedten nézte az udvarló párost, és ha netán a tornácon jött létre a nász, Lucie gyorsan bevágtázott és jól elbújt az egyik szekrénybe.
Lucie8.jpgA rigóknál is hasonló dolgok folynak, mint a macskáknál.... Be nem áll a szájuk, teljesen az ember, macska vagy kutya közelében járkálnak a fűben és udvarolnak egymásnak.
Vasárnap reggel a szomszédbácsi megelőzte a fiókámat és kaptam tőle egy hatalmas, illatos orgonacsokrot, majd a gyerekektől is jött anyák napjára.... csodálatos virágillatban úszik az egész ház. Marci reakciója a megelőzésre... (beleolvasott szerkesztés közben) .- Te erősködtél, hogy ne menj az esőbe motorral virágot lopni!! :) Mert nincs is szebb ezeknél a virágoknál, amik most körülöttünk nyílnak, egyáltalán nem örültem volna valami virágbolti példányoknak. :)

rigók virágok.jpgCillivilli a ládában most is..... Öcsi feje már belelóg a tálcába, amin adtam neki egy kis száraz macskatápot, hulla fáradt szegény. :)
Cicákok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr845284289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása