2013.05.03. 08:53 | Szerző: -Ani-

Ez egy csomagoló zacsi részlete.... nem bírtam ki... lefotóztam... mert annyira cuki! :)
papír.jpgEz "fantomaccs" .... Cili árnyék, ahogy rávetül a szúnyoghálóra... pedig egész máshol ül a cica, és nem is közel az ajtóhoz. Mégis olyan volt mintha befelé nézelődött volna. :)
fantomaccs.jpg
Van itt bent is egy fantom cicc....  vendégségben Tóniék cicája Lucie, valahol van..... képtelen vagyok megtalálni, kétszer már sikerült, az ablakban aludt a függöny mögött, az íróasztalon a monitor mögött.... most épp nem tudom hol van. Ja és egyszer éjjel arra ébredtem, hogy kaptam egy finom mancsos pofont, majd fel szaladt a polcra és átugrott az ágyon. :) Nem is gondoltam, hogy ebben a házban így el lehet rejtőzni.... egyelőre nem találom sehol, pedig itt van bent.... "városi maccs" nem mehet ki...

atom: Lucie a lépcsőn
utóirat: Édes kis macsekom, meg van, nem tudom merre volt, de azóta az ablakokban fekszik.... várja Tónit és Borit.... alig eszik, játszom vele, dajkálom......... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr335263373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.05.03. 10:56:05

Csukd be őt a spájzba...tuti nyugtod lesz tőle és tudod hol leled őt meg. :-DDD

-Ani- 2013.05.03. 21:22:51

@Philemoon: Nem kell becsukni, ott kezdett... szereti.. :)
süti beállítások módosítása