2013.04.05. 10:43 | Szerző: -Ani-

Reggeli bosszantó :)
Fájó fejjel ébredtem reggel, talán a kevés alvástól, talán az időváltozás, nem tudom. Gyógyszer nuku, ha lehet kikerülöm. Reggel Sárvárra készültem Anyával, felhívtam, hogy csúsztatva a program, kicsit később, és visszafeküdtem aludni. Persze, hogy ez már nem jött össze, pár perc alvás szünetekkel, közben tévé, de csak hallgatás szinten. Az egyik csatorna reggeli műsorában, bekonferálták a meghívott vendégeket, elmondták miről lesz szó a következő órában, és ahogy ez általában lenni szokott kapnak az emberek pár percet, ami semmire nem elég, legfeljebb arra, hogy a nézőt iszonyatosan felbosszantsa. Ja, persze, úgy kell neki, nem kell tévét nézni! :) De minek hívnak egy beszélgetős műsorba olyan embert, aki egyáltalán nem tud beszélni, és lámpaláza van??!!! Asztrológus volt a vendég, a csillagjegyekről kellett volna mesélnie, vagyis abban is a szerelemben összeillő párokról. Lehet, hogy én százszor többet tudtam volna erről mondani, mint ez a szerencsétlen nő, aki amíg ott volt, csak nyögdécselt, motyogva beszélt, nem lehetett érteni mit mond, összefüggéstelen baromságokat hordott össze. A műsorvezetők is zavarban voltak, próbáltak belőle a témához kapcsolódó és a nézőt valamelyest kielégítő válaszokat  kiszedni, de reménytelenül, nem sikerült. Miért nem csinálnak a szerkesztők a műsorok előtt casting-ot, hogy a megfelelő emberek kerülhessenek a képernyő elé? No, mindegy, nem érdemes vele foglalkozni, csak megemlítettem... "máskor zenét hallgatok alvás közben" :)

Tegnap sütött a napocska, ragyogó idő volt délután, elolvadt a hó.... ma megint feltámadt a szél, furán be van borulva, vajon mi lesz ebből? Három részből áll a kertünk, a középsőt iszonyú víz borítja, félek, hogy az ősszel telepített gyümölcsfák sem fogják kibírni...kíváncsi leszek, hogy a kútba visszatalál e a víz, ugyanis tavaly egyik napról a másikra kiapadt.

vízben a kert.jpgBandus napozott, de amikor kihoztam a fényképezőgépet, nem lehetett róla egy épkézláb képet készíteni, folyton a lábam alatt volt...
Bandi napozott.jpgFrici öcsi maccs hempergőzött, őt egyáltalán nem zavarta a fotózgatás. Cilike csak este jött elő, mostanában rengeteget alszik, szokott ilyen melankólikus állapotban lenni.
Frici öcsi.jpgAnnyira szép ez a moha a kertünkben, évről-évre nagyobb és szebb tavasszal... egy baj van csak, hogy a kerti sütőt borítja, és a hőtől tönkre fog menni megint egy része.... megpróbálom majd megmenteni, át telepítek belőle darabokat...
moha közelről.jpg
Szóval erre járt a tavasz, ha csak fél napra is, nagyon jól eset, remélem mielőbb visszatalál..:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr15196741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2013.04.05. 11:21:28

Ez a hanyatt póz nagyon megy a macskáknak:)

nemiswan 2013.04.05. 18:17:34

A moha védett,azt olvastam valahol..nagyon szép,olyan bársonyos :)

kéttojásos 2013.04.05. 23:55:02

kezdem a reményt veszíteni...ma Pesten és aztán itthon is eső várt! :P Még ilyet! :))

-Ani- 2013.04.06. 11:00:48

@Rezső Nánási: Egyszer csak vége lesz... most éppen nem esik :)
süti beállítások módosítása