2013.03.30. 20:03 | Szerző: -Ani-

Ma sem panaszkodhatom, hogy unatkoztam volna egy percet is.... Megfőztem holnapra is a menüt, Apci besegített, hogy ne kelljen olyan korán kelnem odatette főni a húslevest. Töltött pipicombokat készítettem, mivel két fiókám nem eszi meg a combot, nekik karaj tekercseket töltöttem, sima pipit is sütöttem sok zöldséggel mellette, rizs, és párolt zöldségköretet, majd friss káposztasalátát is varázsoltam.

kajci.jpg

Épp, hogy végeztem vágta Erikához rajzolni-festeni. Imádok Autózni, főleg a férjecském autójával, azzal fantasztikusan lehet "száguldani". Nem mértem, talán 20 km-re van tőlem a műterem cirka, max. tíz perc alatt ott vagyok. :) Hű, és micsoda jó zene mellett, és gyönyörű volt a táj, és hatalmas ragadozómadarat is láttam, amit nem sikerült lefotóznom, mert elrepült.
Ha valaki látott... egy szőke copfos, farmerszerkós, száguldozós, éneklős pipit...na jó, tyúkot (tovább nem lehet ragozni) az én voltam. Steven Tylert  odafelé ....nagyon szeretem.... hazafelé Adri énekelt és persze én... :) 

Erikánál csuda jól éreztem magam, az külön bejegyzést érdemel (majd igyekszem)  kis szeretetvendégséggel lepett meg bennünket, sütött nekünk 100 éves recept alapján gyönyörű szép, foszlós húsvéti kalácsot, hozzá teát és ajándék hímes tojást kaptunk.


tepsin.jpg

Ha úgy érzed, hogy még nem vagy irtó fáradt, akkor elő az apró almákkal a spejzból, és még lehet sütni egy jó almás pitét a családnak.... Hogy ne legyen unalmas, szeret, nem szeret kiszámolóssal lehet fokozni a dolgot.... nem mondom meg mi jött ki nekem :)

alma.jpg

Még meg kell sütni.... de úgy döntöttem, hogy nem ma, jó lesz az holnap is. :)



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr835184621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.03.31. 08:47:28

Nekem csak a süti kéne:)))) valahogy nincs bátorságom neki fogni...pedig biztatásban nincs hiány....na de most a gyerekeim eldöntötték..."apu! Rakott palacsintát szeretnénk! Természetesen hoztunk hozzá valót!" (dió, lekvár,puding, tortabevonó csokit, csak hogy legyen mit ráreszelnem....és néhány gyümölcs:) :) na tess, megoldják a gyerekeim. :) Ráadásul be vállalták a palacsinta sütést:))) Piff, még ilyet! :) Este kivételesen mecset néztem...igaz nem bírtam végig nézni. Olvasni kezdtem...de szerintem egy óra múlva betakartam magam a könyvel. :))) Félig át aludtam a "szinglik éjszakáját" :)) Békés Boldog ünnepet! :)

-Ani- 2013.04.02. 13:27:10

@Rezső Nánási: Olvastam vasárnap csak válaszolni nem tudtam... remélem jó lett a palacsinta. :)

kéttojásos 2013.04.02. 17:14:31

@-Ani-: Tudom! :) A gyerekeim szerint isteni! :))
süti beállítások módosítása