2013.03.28. 22:35 | Szerző: -Ani-

A tegnapelőtti bejegyzésem után, úgy érzem illene írnom már egy olyan igazi "optimista anissat". Ha az utóbbi 24 órás kedélyállapotomat kéne jellemeznem, az  még mindig kicsit fekete-fehér. Talán ez a télies idő játszik velem....
Tulajdonképpen úgy néz ki, hogy tele vagyok vitalitással, mert szokás szerint "pörgök", de ez most tényleg csak a megszokás, meg úgy néz ki. :) Reggel úgy kelek, hogy hű most írok egy olyat, de olyat.... aztán elveszek az apró dolgok sokaságában. Közben jár az agyam, fűzöm a szavakat, készülnek a fejemben a jobbnál, jobb mondatok.... van diktafonom, mondhatnám abba is, de mindig "lefújom" az aktuális témát, mire publikussá válna.... hm... inkább nem. Hol egy könyv van a kezemben, hol egy porrongy, hol egy távirányító, vasalok, közben felvarrok egy gombot, vagy szekrényt rámolok miközben bepakolom az éppen kivasalt holmit. Minden amit csinálok, hoz magával egy új feladatot, estére "kipurcanok" a hülyeségeimtől. Ráadásul felütötte fejét a Gombóc Artúr szindróma, még az autómba is beköltözött egy kekszes doboz. Délelőtt főzés közben még ezt fújtam:
"Ingüket letépik
A rajtam hagyott szemek
Bonts rügyet tavasz
Bimbóm a szív felett
Napsütötte utcán
Állni most a jó
Virágzik a test
Szívszenzáció
Nézz mélyen a szemembe
Tedd a kezed a farzsebembe
Hajolj bele a hajamba
Dúdold bele, hogy la bamba" :)



Estefelé már ez a dal motoszkált a fejemben, ezt dúdoltam, majd hatvankétszer legalább meghallgattam....



A "végletek embere" vagyok, bármilyen kedvem van...de az nagyon, nagyon! :) Borzasztó gyorsan átrohannak rajtam az érzelmi hullámok.... még magamnak is néha sok..... és  izgalmas vagyok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr975178909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.03.29. 05:13:38

Hm..mintha magamat látnám. És ez olyannyira igaz hogy van egy ismerősöm aki a beszélgetéseink közben észlelt hangulat változásaimat képtelen volt felfogni! Számtalanszor megkérdezte "ezt hogy csinálod?" Pedig ha egy kicsit is ismert volna....nem kérdez ilyet. Ilyen vagyok...fenemód érzékeny de pillanatok alatt tudok változni ami persze nem azt jelenti hogy amit az imént könnyezve vettem tudomásul azt a következő mosolyommal vagy egy "szeretlek" kimondásával feledtetek. ÓOOO hogy ez a diktafon nekem eddig nem jutott eszembe! :-DD Remek ötlet...Ami a zenét illeti...mondhatnám mindenevő vagyok...jaj de akkor hazudok....mert pl a cigányzene meg a mulatósok kifejezetten irritálnak. :) most lehet megkövezni...de ez van. Viszont ez a Péterfy Bori száma...most jól esett a lelkemnek. :) Köszönöm.

-Ani- 2013.03.29. 07:58:32

@Rezső Nánási: Hasonlítunk :) No igen, ez az érzékenység, és a végletek az oroszlán jegyben születettek egyik jellemzője. Én is a "zenei mindenevők" soraiba tartozom, és ki nem állhatom a cigány-, és mulatós zenéket. Szerintem ebben a blogban nem kövez meg minket érte senki. :D

őszecske 2013.03.29. 08:05:45

Szintén ilyen vagyok... :)
De, lassan tényleg itt lesz a jó idő, talán még egy hét, és akkor szebben látsz mindent. :)

-Ani- 2013.03.29. 08:33:36

@őszecske: Remélem valamikor csak kitavaszodik.... bár hétvégére nagyon kemény mínuszokat jósolnak... :)

jazoli 2013.03.29. 09:23:56

Jókedv, muzsika,kacagás! Helyes :)

kéttojásos 2013.03.29. 14:33:20

@-Ani-: Mertem remélni hogy nem hajigál meg érte senki. De sajna az idő erre pocsék...és még mindig azt mondják hogy itt a Börzsönyben várható még akár 20 centi hó is. :( a pokolba már vele. A hideget simán elviselem... ha csak az lenne....ha már dolgozni nem tudok legalább mehetnék a hegyre. De hol a hó szakad hol az eső. na de ezt a pár napot csak ki bírjuk már. Amit sajnálok az a Húsvéti járata a kisvasútnak ami lehet elmaradni látszik.

-Ani- 2013.03.29. 19:38:07

@Rezső Nánási: Itt is felváltotta a havazást az eső, egész nap szakadt. Semmilyen Húsvéti hangulat nincs, nyugodtan kirakhatták volna az üzletekben a megmaradt csoki Mikulásokat. Csavargás, kirándulás, kisvasút biztos sok gyerkőc és persze "felnőtt gyerkőc" kedvence... kicsit várni kell ezekre a dolgokra :( Helyette lehet szánkózni. :)
süti beállítások módosítása