2013.02.25. 22:53 | Szerző: -Ani-

Nehéz, amikor kialakítasz magadról egy képet a külvilág felé.... megpróbálsz mindenkitől független, magadnak lenni.... becsületesen... csendben élsz... kicsit "sündisznó" módban, védekezőn a külvilág minden "mocska" ellen... majd mindezt feladod, mert a gyerek érdekei úgy kívánják. Ki kell állni érte, még ha hazugság az ára akkor is! És ezt túl kell élni.... ebben kell élni.... Kamasz, útkereső, védtelen.... Próbálod megérteni, felszárítod a könnyeit, holnap jobb lesz, másképp lesz, hiszel benne, bízol és ez nem lehet másként... Megfogja csinálni! Sikerülni fog! Megcsináljuk együtt! Sikerülni fog!!!

Ez mindig így lesz.... csak a méret változik....
kéz 2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr675105508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chanson 2013.02.26. 08:59:22

Huhh, ez tényleg így van... hányszor ferdítettem, hallgattam el az igazat, csak mert a gyerek érdekei úgy kívánták. Pedig gyűlölöm a hazugságot. Ezért is szoktam mondogatni, aki leginkább állítja magáról, hogy őszinte ember, az a legnagyobb hazug... Mindannyian kerülünk olyan helyzetbe, hogy nem lehetünk őszinték. Sajnos...
süti beállítások módosítása