2013.01.05. 19:20 | Szerző: -Ani-

"...Nő vagyok és anya, néha angyal vagyok, néha az Ördög maga...
Néha magányosan élek, néha szerelem-tűz éget...
Néha szomorú vagyok, néha boldog, néha jólesnek romantikus dolgok...
Néha álmodozom, néha félek, néha kislány vagyok, ábrándos lélek.
..Néha erős vagyok, néha meg gyenge,..néha ártatlan kinek tiszta a lelke...
Tehát nem holmi Barbi baba, hanem büszke Nő vagyok és Anya...."

blogra fel.jpg

Fészen találtam az idézetet, bevallom megtetszett, és
mielőtt ide bármit beteszek, általában igyekszem utánanézni.... ki írta, mi ez? Most is ezt tettem. (Én direkt nem azt a képet csatoltam hozzá, amivel fent van, mégiscsak az én blogom, ez jobban tetszik, igyekeztem én is arab hercegnő típust keresni.) Megszakadok a röhögéstől! Randi oldalak jöttek be!ó! Vajon miféle "sárkányok" próbálják ezzel a szöveggel és persze ezzel a képpel "eladni" magukat?! Árulkodó már a Barbis mondat is, eltudom képzelni a méreteket! :) Mindegy, nem akarok senkit kinevetni.... csak picit gonoszkodom.... az idézet ennek ellenére szuper jó, bárki írta, azt hiszem kedves nőtársaim sokunknál betalál!
solyommal.jpg
No, itt az eredeti kép, hogy ne csigázzalak benneteket tovább.... :)
Lapozgattam tovább, majd ezt olvastam egy "kritizáló" blogbejegyzésben Vroomfondel tollából. Hatalmas szmájli és piros pont az írónak!

"A képen látható közép-ázsiai kinézetű hölgy rendkívül izgalmas teremtés, még madárral a kezében is. Igaz, nem hiszem, hogy ilyen szerelésben és sminkkel szoktak az ottani nők vadászni. Még az is lehet, hogy el sem mozdulhatnak otthonról, nemhogy madarakkal vadászgassanak. Nem lennék meglepve, ha ez a kép valahol az amerikai kontinensen készült volna egy helyi szekta 2013-as naptárához, aminek bevételeiből a közösség vezetőjének nyaralását támogatnák."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr335000092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása