2013.01.02. 21:43 | Szerző: -Ani-
Már nem is zavar annyira az a pár felszedett kiló..... azért remélem lemegy.... de az sem baj, ha marad belőle egy kevéske. Mivel tényleg sok pasi nem szereti a "csontvázakat", az én Apcim sem, de a kövér nőt sem. (arany középút)  :) Negyven éves korig nekem is jobban tetszik a vékony, filigrán termet, viszont utána kell, évente egy kis plusz, vagyis nem árt.... nem részletezném, hogy miért. :) Szóval a "Fészen" találtam megint valamit, amiről úgy gondoltam, hogy ide a blogba is beillik. Csajok! Ha elolvastátok, utána nem ér megrohanni az éléskamrát, vagy a hűtőt, a dugi csoki  így ünnep után jó helyen van, ott ahová rejtettétek! Szóval kajálni továbbra is csak ésszel! :) - Mivel? Hogy mondtad drágám? - kérdezi ilyenkor Apci kajánul vigyorogva... :) Na jó... Mértékkel! :) (viccel, nem férfisovén fajta, szerencséje!)

"Egy edzőterem bejáratánál egy nagyon vékony és egy szép nő képe fogadta a látogatókat a következő felirattal: “Ezen a nyáron mi akarsz lenni, sellő vagy bálna”?

Egy ismeretlen nő így válaszolt a kérdésre:

“Kedves emberek, a bálnákat folyton körülveszik a barátaik (delfinek, fókák, kíváncsi emberek), szexuálisan aktívak és nagy szeretetben nevelik fel az utódaikat.
Rettenetesen jókat szórakoznak a delfinekkel és sok rákot esznek. Egész nap úszkálnak és olyan fantasztikus helyekre is eljutnak, mint Patagónia, a Barents-tenger vagy Polinézia korallzátonyai.
Nagyon szép a hangjuk, még cd-ken is szerepelnek. Lenyűgözőek. Sokan szeretik őket, és rengeteg rajongójuk van.

Sellők nem léteznek

Ha léteznének, kettős személyiségük miatt terápiára kellene járniuk: nő vagy hal?
Nem lenne szexuális életük, sem gyerekeik.
Gyönyörűek lennének, de ugyanakkor magányosak és szomorúak.
És mégis ki akar olyan barátnőt, akinek mindig hal szaga van?

Kétség kívül inkább bálna lennék.

Amikor a média folyton azt sulykolja belénk, hogy csak vékonyan lehetünk szépek, én inkább fagyizom a gyerekeimmel, együtt vacsorázom a férjemmel, együtt eszem, iszom és szórakozom a barátaimmal.
Mi nők azért hízunk, mert annyi bölcsességet és tudást gyűjtünk magunkban, hogy az már nem fér el a fejünkben, és ezért kénytelenek vagyunk mindenfelé a testünkben is elraktározni.
Nem kövérek vagyunk, hanem remekbe formáltak.
Ahányszor az idomaimat látom a tükörben, mindig megállapítom: “Milyen lenyűgöző is vagyok..”."

270349_511480182206116_495411325_n.jpg
Forrás: Diéta&Fitnesz

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr514993045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2013.01.03. 08:48:50

Én mértékkel, de többször eszem, sokszor sokat... de, szerintem ha nincs mozgása ilyenkor a nőnek, csak fekszik evés után, tévézve, akkor főleg el lehet hízni. :)
úgy általában mondom ezt...

n80qd 2013.01.03. 11:22:46

"A dagadtak társadalma

- Adhatom nagy menüben?

- Hát persze!

Jogod van túlsúlyosnak lenni - viszont nincs jogod, hogy hülyeségeket beszélj genetikáról, meg arról, hogy te jól érzed így magad. Rosszul vagyok, amikor valami celeb arról károg, hogy ő elfogadta magát kövérnek, és a párja/barátai/rajongói így szeretik, meg hát a szülei is ilyen, erősebb csontozatú alkattal bírnak, nincs mit tenni. A múltkor a Blikk is lehozta, 7 kiló már lement a 140-ből, igaz, utána megörülve a sikernek kicsit elengedte magát.

A túlsúly ugyanis általában véve nem genetikai prediszpozíció eredménye (maximum néhány öröklött betegségnél beszélhetünk erről), hanem az életmód következménye - elsősorban a túlzott kalóriabevitelé és a mozgás hiányáé. Ha olyan életstílust követsz, ami az emberi evolúciós fejlődéssel inkompatibilis, akkor az elhízás ennek egyenes következménye. Egészen a huszadik századig az elhízás csak elvétve fordult elő, elsősorban a magasabb státuszú rétegek körében - és nem azért, mert utána terjedt el az erős csontozatot eredményező mutáció. Egyszerűen az emberek túlnyomó többsége minden nap fizikai munkát végzett, valamint nem állt rendelkezésre mindenki számára elérhetően ilyen mennyiségben ilyen energiasűrűségű táplálék. Ostobábbak kedvéért: túl sokat zabálunk, túl keveset mozgunk."

Emelj blog

emelj.blog.hu/2012/12/01/a_dagadtak_tarsadalma

csakosII 2013.01.03. 16:48:14

Nos, férjed van, gyerekeid vannak, innentől kezdve én úgy gondolom, azt csinálsz, amit akarsz. Amennyiben persze elfogadod magad (és szerintem mindenkinél ez az elsődleges követelmény); az egy dolog, hogy a média mit hitet el az emberekkel, de a média leginkább azokhoz szól, akik nem tudnak gondolkodni. Nekik az kell, hogy az emberek minél jobban lesajnálják magukat, és minél több média által generált terméket "fogyasszanak". Tehát csakis akkor vonja meg mondjuk az édességet magától valaki, ha Ő MAGA nem szereti a saját látványát, nem pedig mások kívánják ezt.

-Ani- 2013.01.03. 17:54:47

@ildsisy: @n80qd: @csakosII: Igen, enni többször keveset! Nem akarom bántani azokat, akik egy kis túlsúlyt cipelnek.... mindenkinek legyen ez a saját problémája. Az már baj, amikor 100 kg-on felüli emberekről beszélünk, hisz az ő bajuk a társadalmunk, vagyis a mi bajunk is, hisz rengeteg betegséget hoz magával az elhízás, ami gyógykezelésre szorul és a TB fizeti! Akkor még nem is beszéltem a látványról... :(

nemiswan 2013.01.05. 13:23:05

De tudnám utálni magam,még hatvan kilósan is :) Nekem nem tetszenek a kövér nők,pasiban ,meg egyenesen undorító .Az más,ha magas,izmos ..
Nemtörődömség az elhízás következménye ,sztem :)

-Ani- 2013.01.05. 17:51:00

@nemiswan: Nekem sem tetszenek a dagadt palik! Fúj! Nőben is ronda, a formásan telt, kicsit molett, picit duci típussal nincs baj, az más, hogy én is vékony szeretek, szeretnék lenni....

csakosII 2013.01.06. 12:29:09

Akik genetikailag "vastag csontozattal" születtek, Ők hiába törődnének vele.:)

-Ani- 2013.01.06. 14:07:18

@csakosII: Ez így igaz, és vannak bizonyos betegségek is, amik hízással járnak!
süti beállítások módosítása