2012.12.20. 07:00 | Szerző: -Ani-

Tegnap az orvosnál minden rendben volt, egy kis átalakítás a gyógyszer fronton, januárban egy nyaki ultrahang, és kész, három hónap múlva találkozás a tündéri doktornénivel. Elmentem a biztosítóhoz is, megnézni mi újság, még semmi hír a kötelezőről. Hihetetlen, november 5. óta nem érkezett be az alkusztól a kötés! Felhívták az autókereskedést, ígéretet kaptak, kaptam én is, hogy mielőbb lesz nyoma a biztosításnak, de nem vagyunk egyedül, állítólag van több ilyen "necces" alkuszos kötés. Nagyon oda kell figyelni! Hű mi volt Celldömölkön és Sárváron! Ember hegyek minden üzletben. Szerencsére sikerült mindent megvennem, nem akarok látni egy jó ideig boltokat! Most angyalkát fogok játszani, csomagolom az ajándékokat, de idén kevés karácsonyi papírt fogok használni, igazán "zöld" csomagolási formát választottam. Van akinek az ajándéka sálba lesz csomagolva, sapkába, kendőbe, saját kezűleg varrt zsákocskába..... Ha teszik a csomagolóanyag megtartja, ha nem továbbadja. Előttem a karácsonyi készülődés dandárja, már most letört néhány körmöm... Mire mindent megfőzök, megsütök, kitakarítok... :) áááá! Addigra úgy fogok kinézni.... inkább nem folyok bele.... :) Akkor is szeretem. 
Itt láthattok videót és olvashattok a japán csomagolási módszerről, furoshikiről, amibe beleszerettem.
Szédületes, környezetbarát    (kattints a címekre)
Kreatív

christmas dragon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr574973944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BartiMagdolna 2012.12.20. 16:16:37

Jaj de jó, épp azon gondolkodtam, hogy hogyan kellene csomagolni azt a pár apróságot, ami a fa alá kerül. Én is valami itthon található dolgon morfondíroztam. Csomagolópapírra sajnáltam a pénzt, különben sincs olyan kevés kiszerelésű, ami kellene. Köszi az inspirációt. További jó készülődést Neked! :)
süti beállítások módosítása