2012.11.08. 19:24 | Szerző: -Ani-

Ma is gyönyörű idő volt akárcsak tegnap, de most nem kirándulni voltam, hanem iszonyú sokat dolgoztam. Kihordtam a szőnyegeket és sec-perc alatt kitisztítottam a nemrég vásárolt „csodaszerrel”. Az autóm üléshuzatán vizsgázott először, majd bebizonyosodott, hogy végre az utóbbi időben médiában sugárzott reklám nem hazugság, tényleg fantasztikus jó a Vanish szőnyegpucolónak ez a por állagú mélytisztító fajtája.
szőnyeg1.jpgAmíg a szőnyegek száradtak, mert ettől a portól nedves lesz, olyan mint a hó, addig megpucoltam kívülről az ablakokat, mivel a múltkor már megvolt, csak néhányszor összeverte az eső. szőnyeg2.jpgCilike a kint lévő szőnyegeken hempergőzött, nem győztem lehajtani róluk.... a bundája neki is tuti szép lett. :) Főztem, aztán Marci szobát tettem rendbe, szokásos......őrület. Porszívóztam, a szőnyegeket is, gyönyörűek lettek. Ekkor megérkezett a Marcus halálsápadtan….

- Anya ez   buzi állat buszsofőr, képzeld nem kapcsolta be a buszon a légkondit, tele volt a busz, levegő meg semmi. Ablakot nem lehet nyitni, hátul ültem, fájni kezdett a fejem, majd hánytam. De ne izgulj, az új bakancsomat nem hánytam össze! Zacsiba hánytam, csak a kabátom lett olyan, az iskolatáskám, és a farmerom. – mondta büszkén. :)
Huh! Lezuhizott a gyermek, úszott a vízben, gőzben minden, majd nekiláttam mindent bepakolni a mosógépbe. „És ha már lúd, legyen kövér”, a fürdőben a csempét lemostam, vízkőtelenítettem stb. A vízkő ellen én már az életben rengeteg dolgot kipróbáltam, és van ami bevált, van ami nem. Egyszer Érden még olyan marhaságot is elkövettem, hogy Cloroxot kevertem össze, ecettel és azt fújtam flakonból, nahát ilyet sosem szabad csinálni! Majdnem megfulladtam, simán meg lehet halni, ha házilag kutyulunk össze kémiai szereket, bízzuk ezt inkább szakemberekre. Mivel igen zöld ember vagyok, mármint nem ufó, :) csak környezettudatos, vagyis igyekszem, ezért mostanság ecetet használok vízkőoldásra. flakon.jpgPici flakonba teszem az ecetet, mert ebből mindig kényelmesen tudok szórni az ominózus felületekre, befér a csap alá, nem fúj csak oda ahová szeretném. Kevés kell és hatékony, természetbarát, és csak addig büdi, amíg le nem mosod. Mazochisták csinálhatják úgy mint én ma, elvágott ujjal, kesztyű nélkül, igen frissítő hatású. :) Befűtöttem a kandallóba is délután, a hangulat kedvéért gyújtottam néhány mécsest, pucoltam egy tál almácskát és most jön a pihi. A torna mára megvolt azt hiszem becsülettel megmozgattam minden porcikámat.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr864897696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2012.11.09. 08:32:09

El is hiszem, hogy elfáradtál... :)

BartiMagdolna 2012.11.09. 20:44:13

Sikerült kipihenned magad? :)

-nallag- 2012.11.10. 09:02:02

Jaj de jó ilyet látni, hogy más is így takarít! :D
Én is pont ilyen kis fújókás flakonba szoktam tenni, ez a legjobb vízkőoldó, más nem is kell.
Pihenj is azért legalább a hétvégén. :)

-Ani- 2012.11.10. 15:18:53

@-nallag-: @Vegi Manó: @Ilds.: Igen,lányok köszönöm... ma délután már csak olvasgatok! :)
süti beállítások módosítása