2012.09.24. 20:58 | Szerző: -Ani-

Jött egy pár üzi a postaládámba a "varázslatokkal" kapcsolatban. Akkor maradunk a szerelemnél, legközelebb szerencsehozó mágiát fogok veletek megosztani. Viszont fontos, és még egyszer leszögezném: A szerelemi mágiáról az a vélekedés terjedte el, hogy a segítségével a vágyott személy reménytelenül és véglegesen belénk szeret. Ám ez távol áll a valóságtól! Mások szabad akaratát nem változtathatjuk meg mágia segítségével! Ha próbálkoznánk vele, az nem működne.

Szerelemolaj
Segít, ha szenvedélyes románcra vágyunk...
Most akkor ne arra gondoljunk, hogy ez az olajkeverék a legvonakodóbb udvarlót is vonzó, és a legszégyenlősebb mimózát is vadmacskává változtatja. Á! Bizonyos illatkeverékek bizonyítottan kedvező hatással vannak azok hangulatára, lelkiállapotára, akik találkoznak velük.
Növekvő Holdnál célszerű csinálni, és persze pénteken,  a szerelem bolygójának, Vénusznak a napján.
Szükséges hozzá:
Egy vörös gyertya, 15-20 cm hosszú, egy kék gyertya ugyanakkora, gyufa, mandulaolaj bázisolajként, négy-négy csepp geránium, fahéj, és narancs illóolaj, egy teáskanál víz, illóolaj-párologtató mécsessel, egy tiszta olajos üveg, kupakkal, négy tiszta cseppentő.
Jelöljük ki a kört az ITT leírtak alapján.
Gyújtsuk meg a vörös gyertyát, majd a kéket a következő szavak kíséretében: "Szólítalak, víz szelleme, szólítalak tűz szelleme. Legyen vonzódás kíváncsiságból, legyen vágy a vonzódásból, ha senkit nem sebez."
Más-más cseppentőt használva minden olajhoz tegyünk öt csepp bázisolajat, majd három-három cseppet az olajokból vízzel együtt tegyünk a párologtató edénybe. Az üres üvegbe cseppentsünk harminc cseppet a mandulaolajból, ehhez adjuk a maradék illóolajokat, rázzuk össze, és zárjuk le. Gyújtsuk meg a párologtató mécsesét. Lélegezzük be az illatot, üljünk a kör közepére, majd képzeljünk magunk elé egy vonzó alakot, amint felénk sétál, és mi tárt karokkal üdvözöljük őt. Majd az üvegből kenjünk némi olajat a pulzuspontokra, és oltsuk el a párologtató mécsesét. Naponta használjunk az olajból, míg el nem fogy.
A fahéj a szenvedély felpezsdítésére szolgál, míg a geránium erőteljes szerelemhullámokat bocsát ki. A narancs illóolaja a szerelmet vonzza, és kívánatosabbá teszi viselőjét...

/forrás: Ann-Marie Gallagher/


love-desire.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr624800497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása