2012.09.18. 21:00 | Szerző: -Ani-

Tegnap este, negyed nyolc környékén léptem ki a sárvári Tesco áruházból és mély repülő motorbúgást hallottam, majd rögtön meg is pillantottam az égen a gyönyörű dupla fedeles gépet. Annyira alacsonyan szállt, hogy azt hittem itt a vég, és most zuhan le, még a bevásárlókocsit is reflexből oldalra húztam, becsuktam a szemem…. "Ani most aztán mindennek vége!" ….. felettünk megfordult és a termálfürdő felé vette az útját. Hirtelen arra gondoltam, hogy bajban van, hisz ennyire alacsonyan csak reptéren láttam szállni ilyen gépet, és itt nincs reptér. Ahogy eltűnt, a horizonton, még mindig félig behunyt szemmel vártam a nagy "bummot", szerencsére ilyenről szó sem volt…Alig kezdtem el az autómba pakolászni, újra feltűnt, aztán megint…. gyönyörű, titokzatos, félelmetes volt ez a röpködés a szürkületben. Elővettem a telefonom, próbáltam lefotózni, hihetetlen szép volt a sötétedő égbolton…. De a fotó nem igazán sikerült… Útközben hazafelé megálltam, és figyeltem, ahogy felettem elrepül, végül már csak apró fények látszottak belőle a távolban. Szerintem a fertőszentmiklósi repülőtér felé vette az útját, addigra már „leesett”, hogy valamiféle mezőgazdasági munkát végezhetett a gép Sárváron. Apci mondta, hogy a "kedvencem" egy An-2 vagyis Ancsa volt. Tóni legutóbbi cikke Pécs-Pogányról ITT látható az Ancsa. :)
Nyitva volt éjjel az ablakom és behallatszott a szarvasok bőgése, ami elég fura, és persze, hogy kicsit ijesztő. Hörgés, bőgés. Basszus biztos nem mernék kimenni a kertvégébe mostanság éjszaka. Ma Celldömölkön kaptam frászt egy másodpercre.... A nemnormális, tahó, állat, úgy kerülte a biciklit, hogy tényleg az utolsó pillanatba sorolt vissza, de úgy, hogy azon csodálkoztam, hogy a tükröm nem vitte le.....

Én ezzel repültem...
ancsa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr884784836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása