2012.09.12. 07:00 | Szerző: -Ani-

A nevem számmisztikai elemzésével egyetértek, sőt be is merem vállalni a nagy nyilvánosság előtt. :) Tudom, érzem, hogy valami jó dolog vár még rám az életben a munka és karrier terén, amit én inkább kiteljesedésnek vagy önmegvalósításnak neveznék. Nem vagyok egy kapkodós típus... :) Amiért ezt feltettem, érdekessége, hogy a születésnap száma, és elemzése megegyezik mindhárom gyermekemével. Ugyanaz mind a négyünknek. :)


A magánhangzók értéke: 8
Az élet élvezete, az anyagi javak megszerzése, megalománia, optimizmus a legjellemzőbb tulajdonsága. Az érvényesülés motiválja a legjobban, ezért van nagy hatással másokra, sok emberre, akár tömegekre is, ez vezeti a hatalom megszerzése felé. Amennyiben 17-es, vagy 26-os számból jön ki a 8-as, elismert szellemi vezető vagy mágus is lehet belőle.

Mássalhangzók értéke: 2
Barátságos, együttműködő, mindenáron békére törekvő személyiséget jelent. Önbizalomhiánya miatt valóban nem szereti a veszekedéseket, vitákat, mert ösztönösen érzi, hogy az összeütközéseknek csakis ő lehet a vesztese. Nem egy határozott, magabiztos jellem, éppen ezért mindenkihez jóindulattal közeledik.
Segítőkészsége, odafigyelése, megbízhatósága nagyon hamar szimpatikussá teszi bármely társaságban.
,
Teljes névszám: 1
Megkapta a vezetés képességét, és az élet meg is hozza, megadja számára a lehetőséget, hogy tehetségét vezetőként kibontakoztassa. Arra született, hogy az ötleteit, kreativitását a világ jobbítására használja, példát mutasson, másokat is arra inspiráljon, hogy hozzák ki magukból a legtöbbet, a legjobbat.

9-es: a Szellemiség
Egyetemesség, feloldódás, megvilágosodás, érzékenység, spiritualitás, szellemi erő, a világ tökéletesítése. A legmagasabb szellemi szám. Mindenhez ért, mindent hamar megtanul, de ha nem következetes, szétforgácsolhatja magát. A legérzékenyebb személyiség típus, nehéz embertársaival harmóniába kerülnie, könnyen elszigetelődhet. Passzív agresszor, dühkitörésekkel.

Születésnap száma 02. 11. 20.  29.
Kitűnő csapatember, ideális segítőtárs, munkaerő, barát, mindig lehet rá számítani. Öröm számára, ha jót tehet, ha szükség van rá. Mindenféle segítő foglalkozás, főállású anya, óvónő, lelki segítségnyújtás, szociális vagy humán terület, diplomácia.

An.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr554771239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suzildi (törölt) 2012.09.12. 10:42:24

Ez nagyon érdekes, a mit írtál! :):)
süti beállítások módosítása