2012.08.12. 11:03 | Szerző: -Ani-

A varázslat művészete ismét a virágkorát éli. A szerelemi mágiáról az a vélekedés terjedte el, hogy a segítségével a vágyott személy reménytelenül és véglegesen belénk szeret. Ám ez távol áll a valóságtól! Mások szabad akaratát nem változtathatjuk meg mágia segítségével! Ha próbálkoznánk vele, az nem működne. A szerelmi varázslatokban a pozitív tettek biztosítanak pozitív eredményt. Ne feledjük, ha szeretjük és elfogadjuk önmagunkat, akkor elnyerhetjük azt a magabiztosságot, amelyik partnerként vonzóvá tesz bennünket.
Bármerre nézünk, mindenfelé virágzanak a szebbnél szebb rózsák, ez a varázslás azoknak segít, akik egyedül vannak, de készen az igaz szerelemre, mágikus üzenetet indít el. A mágikus és pogány spirituális lexikonban a rózsák Vénusznak, a szerelem és a szexuális szenvedély ókori, római istennőjének szent virágai. Ez a varázslat a rózsa ősi szimbolikáját hívja segítségül, hogy jelezze, hogy készen állunk egy arra érdemes és igaz szerető fogadására az életünkben.

Rózsaszirom bűbáj, az igaz szerelem hívása.
Növekvő Holdnál végezzük el, hogy magunkhoz vonzzuk az igaz szerelmet. A legalkalmasabb nap a péntek, Vénusz napja. Dolgozzunk napnyugta után.

Megszentelt tér létrehozása:
Hozzunk létre egy megszentelt teret, aminek a megteremtése egyszerű, ám összpontosítást, a cél tisztaságát és azt a képességet igényli, hogy kizárjuk a közvetlen környezet minden lelki és testi hatását. A megszentelt tér természetes formája a kör. Erre az összes varázslásnál szükség van, és bármikor leírok egy "receptet" ide mindig vissza kell térni, amíg meg nem tanulod. Ha odahaza dolgozunk, válasszunk ki egy szobát, ahol legalább egy óráig nem zavar senki. A szoba közepén tegyünk szabaddá egy kis helyet, ahová kényelmesen leülhetünk középre. Helyezzünk négy gyertyát - egy sárgát, pirosat, kéket és zöldet, biztonságos tartókba: a sárgát kelet, a pirosat dél, a kéket nyugat, a zöldet észak felé. Ezek a gyertyák az öt szent elem közül négyet jelképeznek: a levegőt, a tűzet, a vizet és a földet. Középre helyezzünk egy bíborszínű gyertyát, ez a szellemet jelképezi, az ötödik mágikus elemet. A víz megtisztításával és a só megáldásával folytatjuk. Mindössze annyit kell tennünk, hogy kezünket fél borospohárnyi víz fölé emeljük, majd képzeljük el, hogy azok az energiák, amelyeket a víz magába szívhatott, fekete füst képében kipárolognak a pohárból, és jelentsük ki: "Megtisztítalak, ó, víz teremtménye." Most helyezzük kezünket a sóra, és mondjuk: "Legyen áldott a só." Tegyük a sót a vízbe, keverjük össze, majd az óramutató járásával megegyező irányban hintsük be vele a szobát. Pálcával, késsel vagy mutatóujjunkkal keletről indulva szintén az óramutató járásával megegyező irányban írjunk le egy fénykört a levegőben a szoba köré. A kör az egész szobát ölelje körül.Merítsünk energiát a földből, és a talpunkon, a törzsünkön, majd a karunkon át irányítsuk a pálcánkba, késünkbe, ujjunkba. Amint a kört kijelöltük szólítsuk meg az elemeket. Vizualizálhatjuk őket akár angyali formába, vagy istennőként.... Amikor megidézzük ezeket az elemeket, ez azt jelenti, hogy néhány órára magunkhoz hívjuk az általuk képviselt hatalmas erőket. Keletről indulva köszöntsük a levegő elemét, majd az óramutató járásával megegyező irányban a többit is. Majd lépjünk a szoba közepére és üdvözöljük a szellem elemét is. Ahogy az egyes elemekhez szólunk meg kell gyújtani a gyertyákat a következő szavakkal: "Üdv és tisztelet." Varázslás közben csak a körön belül mozoghatunk, nem léphetünk ki belőle, nem hagyhatjuk el a megszentelt helyet. Majd ahogy befejeztük a bűbájt, fordított sorrendben, az óramutató járásának ellenkezően járjuk végig a kört, ugyanígy fújjuk el a gyertyákat, ezzel lezárjuk.

Rózsaszirombűbáj:
Mindent a kör létrehozása előtt készítsünk oda, de most akkora kört kell kijelölnünk, amekkora az otthonunk. Szükséges: egy vörös gyertya, gyufa, negyedpohárnyi tiszta forrásvíz, egy vékony varrótű, 120 cm hosszú, vékony, piros pamutcérna.
Megvan a megszentelt körünk, gyújtsunk meg a vörös gyertyát ezekkel a szavakkal: Fénylő Vénusz add áldásod e körre. Bűbájom tiszteld meg, és erőd kísérje. Fogjuk a bal kezünkbe a borospoharat, a jobb tenyerünket emeljük a víz fölé, és mondjuk: E tiszta víz az istennő áldását hozza. Megáldom én is, hogy a szerelmet elhozza.
Hintsük a vizet a rózsaszirmokra a következő szavak kíséretében: Legyen az eljövendő szerelem olyan tiszta, mint a szándékaim.
Vegyünk el három szirmot, a többit pedig vigyük tálban a bejárati ajtóhoz. Szórjuk el a szirmokat az ajtótól az ágyunkig. Fűzzük a cérnát duplán a tűbe, szúrjuk át a maradék három szirom alját, és készítsünk rózsaszirom függős nyakláncot. Viseljük éjszaka, majd egy hónapig tartsuk a párnánk alatt.
Ezután tegyük a rózsaszirom amulettünket természetes vízbe, és várjuk az igaz szerelmünk felbukkanását.

varázs rózsa.jpg

Jó varázslást lányok! Ezentúl többször is fogok ezzel a témával itt a blogon foglalkozni, és megosztok veletek efféle bűbájos recepteket.

/forrás: Ann-Marie Gallagher /

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr534707884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olya 2012.08.23. 22:54:58

De jó! :) Köszönöm az élményt! :) Várom a folytatást! (És nagyon örülök, hogy nem csak én szeretek ilyesfélével foglalkozni...:))

-Ani- 2012.08.24. 00:43:44

@Olya: Örülök, hogy tetszik! :)
süti beállítások módosítása