2012.07.28. 23:04 | Szerző: -Ani-

Tegnap hazajött Apcival Gáborkám is, és két hétig itthon lesz. Ráfér szegény gyerkőcre, három hónap alatt egy hétvégét volt itthon. Orsi szülei is itt voltak tegnap, nagyon örültem nekik. Vannak emberek, akikkel annyira jól esik beszélgetni ők pont ilyenek, de főleg az apukája.... szerintem napokat át tudnánk dumálni. Ma is állati jó napom volt, a gyönyörű virágcsokor hegyek bővültek megint eggyel, felköszöntött a fiókámmal közös barátunk Tamás, aki ráadásul meghívott minket egy esti grill partira, fantasztikusan jól éreztük magunkat! Isteni finom husikat sütött tárcsán, fincsi vörösbort ittunk hozzá, az aperitifről nem is beszélve.... mennyei, a saját készítésű barackpálinkája! És nekem az estét még jobbá varázsolta egy gyönyörű kilenc hónapos babuci, Zselyke! Imádni való volt! :) Egész héten azon agyaltam mivel kellene a kerek szülinapi évfordulómat emlékezetessé tenni, mit kéne megváltoztatni magamon.... Aztán letettem róla, ugyan ilyen hülyeséget! Hát ez ma véletlenül bejött rendesen! Vettem egy olyan hajfestéket a L'oreál-tól, amit egy jó ideje reklámoznak, ez egy hab, és magadnak is felviheted. Meg is tettem, felvittem, az anyját! Ezer éve szőke a hajam, egy-egy kitérővel, amikor kipróbáltam a szilvakéket, feketét, és vöröset, de egyik sem az estem mert én egy igazi szőke nő vagyok. Ha.. ha.. de tényleg :) A dobozon az állt, hogy aranyszőke, ennek ellenére most szőkésbarna vagyok. ÁÁÁ! Ez a természetes hajszínem... vettem tudomásul miután a tükörbe néztem...Végül is nem keseredtem el, mert jól áll, és bejött az a bizonyos változtatás. Legközelebb vissza szőkülök, azt azért jobban szeretem. De ha belegondoltok.... kész ciki, készülsz egy bulira, loholsz, hogy időben elkészülj, és persze szép akarsz lenni, erre..... huh belenézel a tükörbe és ott áll egy "idegen nő"! Tíz év múlva majd bajuszt növesztek.. :)))

geburtstag-6.gif

 |   | 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr594684219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szittyazoli 2012.07.29. 03:07:16

...majd a képen látható fergeteges buli, és esetleges macskajajok múltával kérünk egy szőkés barna fényképet! A bajuszost egyenlőre hanyagolnám, bár (mit lehet tudni) lehet tíz év múlva az lesz a trendi.

:) A Jóisten Éltessen Ani(nk)!

nemiswan 2012.07.29. 05:39:05

Jól mondja Zoli,kérünk képet :) Érdekes lehettél sötét színekben :) Én játszadozom a vörössel,de szőke biztos nem leszek :)

jenever 2012.07.29. 08:05:36

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!! :)

jazoli 2012.07.29. 17:24:39

Rá se ránts! A haj(szín) egy múló állapot! Még vagy 3X ennyi kerek évfordulót!

-Ani- 2012.07.29. 19:38:21

@szittyazoli: @nemiswan: @jenever: @jazoli: Köszi gyerekekl aranyosak vagytok! Lesz kép ígérem! Puszi! :)♥

-nallag- 2012.07.30. 09:10:03

Csak most látogattam el Hozzád, így utólag ugyan, de nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!

Azzal a hab festékkel meg nem csak Te jártál így, mert mindig sötétebbet fest, mint amit ígérnek róla. Én így lettem egyszer sötétbarna helyett fekete. :D

Törzsvendég:-) 2012.07.30. 10:15:10

Az új hajszínre én is kíváncsi vagyok!Utolagósan is nagyon boldog szüli- és névnapot kívánok!Jó egészséget legfőképp és sok-sok szépet.

-Ani- 2012.07.30. 15:34:12

@-nallag-: @Törzsvendég:-): Köszönöm lányok! Ha megjöttem a nyaralásból rakok fel képet magamról .... hát ha lesz, aki engem is lefényképez :) :D
süti beállítások módosítása