2012.05.22. 13:57 | Szerző: -Ani-

Balcsiról hazajövet Apci olvasott a gondolataimban, és végre betértünk Gyulakeszin a Csigó malomba. Olyan régen szerettem volna ott körülnézni, főleg amióta a Liliom udvarban kezembe nyomott a gazdija egy prospektust. Ahányszor elmentünk előtte mindig megbámultam a malom kerítésére kipakolt régi tárgyakat, de sosem gondoltam, hogy ekkora helyen, ennyi csodálatos antikvitást és mindenféle használt bútort, edényt, terítőket, csecse-becséket árulnak. Azt hiszem mindketten beleszerettünk, és visszatérő látogatói, talán még vásárlói is leszünk e varázslatos helynek.


Szépek ezek a régi téglák, annyi mindenre felhasználhatók.... pl. kandalló építéshez.. :)









Ezen a mosógépen gondolkodtam..... Megvegyem, ne vegyem? Lecseréljem Amálkát? Akkor tényleg elmondhatnám magamról, hogy igazi "zöld háztartást" vezetek. :)

Hű de jó lenne ezeket a borállványokat hazavinni, és megpakolni jóféle nedűvel! Mily szívet melengető látvány lenne, és mily agyat bénító élmény! :)











Ezt a képet a végére hagytam, kicsit nagyítottam rajta.... viccesen mutat az LCD tv a régiségek közt. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr504531752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jenever 2012.05.22. 20:03:19

Olyan jó, hogy legalább így "eljuthatok" ezekre a helyekre :) köszi! :)

.Lobelin. 2012.05.22. 22:06:06

Húúú, itt aztán lehet kincsekre lelni:)

-Ani- 2012.05.23. 00:10:22

@.Lobelin.: Úgy ahogy mondod, igazi kincs lelő hely! :)
süti beállítások módosítása