2012.05.16. 00:15 | Szerző: -Ani-

Van egy füzetem amibe beleírogatok mindent, fontos dolgokat, ami éppen hirtelen eszembe jutott, vagy megtetszett valami, recepteket, és ez a füzet mindig a közelemben van. Tiszta káosz, ha valaki idegen néz bele. Nekem viszont minden firkantás, bejegyzés jelent valamit. Sokszor kiírok könyvekből, újságokból okosságokat, vagy leírom, hogy éppen valamelyik családtagom mit mondott, mert annyira tetszett. Ebből a füzetkéből keresgéltem és találtam a mai bejegyzést, amit szeretettel kínálok minden kedves olvasómnak. Gondolkozzatok el rajta, használjátok, éljetek vele....
Legyen mindig egy cél, ami vezérel.....
“Semmilyen szél nem kedvez annak a hajónak, amelyik nem tudja, melyik kikötőbe tart”
Erről beszélek a gyerkőcömnek...... de ehhez tanulni kell...
"Az igazi szabadság nem az, hogy bármikor bármit megtehetek, hanem hogy uralkodom az életemen, és a döntések valóban az én kezemben vannak."
Ez pedig a nagy igazság!
"A boldogság mindenki számára elérhető, de csak azok számára lesz valóság, akik hajlandóak átélni a fájdalmakat. A boldogságért küzdeni kell, nem szabad megelégedni a könnyűnek tűnő megoldásokkal!"




A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr104515584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2012.05.16. 12:52:18

Teljes mértékben egyetértek! Nekem is van ehhez hasonló füzetem - igaz határidőnapló formájában:)

egybaranyai 2012.05.16. 17:59:18

Az első idézetet citáltam én is már ..és van füzetem,csak olyan rondán írok,hogy később nem tudom már,h mit írtam fel :))

-Ani- 2012.05.16. 19:28:13

@jazoli: :) @egybaranyai: Hű ha az enyémet látnád! Van abban minden.... sőt még az asztali naptárban is.... aztán év végén nem győzöm átnézni mi a fontos benne, és másolok mielőtt elégetném. :)
süti beállítások módosítása