2012.04.27. 21:57 | Szerző: -Ani-

azokat a témákat gyűjtöm benne, amit úgy gondolok, hogy jó lesz majd a blogomra.
Bizony ezzel a Victor Hugo idézettel lassan már két éve, nap mint nap farkasszemet nézek. Elolvasom, imádom, és mégis mindig kihagyom.... Mert miért, minek, milyen témához, és kinek? Magamnak, nektek mert szép.... és nem kell hozzá alkalom és magyarázat...:)

"Egy léleknek, amely még nem ismeri magát, ez az első tekintete olyan, mint a hajnal feltűnése az égen. Valami sugárzó és ismeretlen dolognak az ébredése ez. Nincs szó, amely kifejezné ennek a váratlan fényességnek veszedelmes bűbáját, amely hirtelen halványan beragyogja az imádatos sötétségeket, és amelyben egybevegyül a jelen minden ártatlansága a jövendő minden szenvedélyével. Valami tétova gyöngédség ez, amely találomra megtárul és vár. Csapda, amelyet az ártatlanság állít öntudatlanul, és amelyben szíveket fog, anélkül, hogy akarná, anélkül, hogy tudná. Ez a szűz, aki úgy néz, mint egy asszony. Ritka eset, hogy ne fakadna mélységes ábrándozás ott, ahová egy-egy ilyen tekintet esik. Minden tisztaság és minden lángolás összesűrűsödik ebben a mennyei és végzetes sugárban, amelynek a kacér nő leggyakorlottabb kacsingatásainál is jobban megvan az a bűvös hatalma, hogy hirtelen kipattantja valamely léleknek a mélyén azt a sötét virágot, amely csupa illat és csupa méreg, és amelynek a neve szerelem."
/Victor Hugo/



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr54477229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2012.04.27. 22:18:18

Nem is kell hozzá.... :)

egybaranyai 2012.04.29. 18:19:51

Nekünk ..és nagyon szép :)

egybaranyai 2012.04.29. 20:13:53

Nem tudom,h mi van,összeomlott az egész freeblog :( Semmi blog nem jön le,"kiszolgáló nem található"

-Ani- 2012.04.30. 21:39:00

@egybaranyai: Nagyon sajnálom :( Egyre több probléma van a freebloggal! :(

jenever 2012.05.01. 06:37:19

Jó, hogy idetetted! Nagyon szép!
süti beállítások módosítása