2012.03.01. 01:39 | Szerző: -Ani-

”Egy nő szépsége nem a ruháiban, az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakik.”
/Audrey Hepburn/


Az ápoltság és a pozitív kisugárzás nagyon fontos! Hiába szép egy nő, ha mogorva és megkeseredett, mert a belső nyomot hagy a külsején is. Sose feledd, ha ragyog a lelked, ragyogsz magad is! Minden bajt, és gondot le lehet küzdeni, csak akarnod kell! Nem várhatunk másoktól megoldást, a saját életünket nekünk kell megtanulni okosan leélni.
Imádom ezt a mondást:
"Az élet nem arról szól, hogy a vihar elmúlását várjuk....
sokkal inkább arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben."

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr634233306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2012.03.03. 21:01:47

Jó ídézet. Audrey Hepburnnel nem teljesen értek egyet, (Bár kicsiny gyermekkoromban szerelmes voltam belé, és örömmel néztem a filmjeit az MTV-n) a külső is számít. A legragyogóbb lelkű és tekintetű banyába nem hiszem, hogy beleszeretnék. (Bár egy kicsit azért biztos.)

-Ani- 2012.03.03. 22:23:32

@zoltan1: :D Igaz... egy vasorrú bába arany lélekkel, biztos nem a férfiak álma. :D
süti beállítások módosítása