2012.01.19. 23:34 | Szerző: -Ani-

Anyánál takarítottam tegnap, mert még mindig gyengélkedik, nem tud igazán kilábalni az övsömörből, most kéthetes injekció kúrát kap. Így Marcit délután Tóni hozta haza, szerencsére nincs nagy baj, mert éppen csak köhécsel az, az érzésem, hogy van ebben egy pirinyó suli undoritisz. Szigorúan ágyba dugtam, nincs kecmec, aki beteg az feküdjön! :)

Nem szoktam argentin és brazil sorozatokat nézni a tévében, vagyis ezek a hülyeségek nálam kilőve, viszont ha úgy adódik a CSI helyszínelők jöhetnek minden mennyiségben, köztük is kedvencem a Miami és benne Horatio Caine hadnagy. Néha srófolom a menüt egy kis Gyilkos elmékkel, a Döglött aktákat pedig sosem hagyom ki. 2010-ben a Kés/Alatt volt a nagy szenvedély, Tóni kiírta DVD-re a teljes sorozatot, hamar kivégeztem. Hogy jön ez most ide? Egy hete rákattantam egy sorozatra, két napja pedig rájöttem, hogy fent van minden része a neten, belekezdek és hajnalig nem tudom abbahagyni. Juj, és ami a lényeg, hogy ez most pont egy argentin! Elvesztem…. mire pazarolom az időmet, de képtelen vagyok ellenállni! Sok szálon pereg a történet, ami annyira nem is érdekel van, hogy tovább „pörgetem”, engem a filmben csak két ember sorsa, Paz és Juan Manuel szerelme izgat, ezért csábultam el. Olyan de olyan romantikus, „álompali” meg minden…. :)
Készítettem magamnak most egy jó svájci „altató teát”, filmnézés közben kortyolgatom a mielőbbi elalvás kedvéért, mert félek, hogy megint itt felejtem magam és bekebelezek a filmből 4-5-6 vagy akár több részt is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr283591959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2012.01.20. 10:01:07

Sorozatok amiket szertek:
-Váratlan utazás
-Szelek szárnyán
-Miss Marple-Poirot
-Jóban rosszban (na erre nem vagyok büszke,de itt amelóhelyen néha néztem,aztán meg rákaptam:).
-Róma
-Tudorok (ezt még nem láttam de érdekelne
-Trónok harca
-A katedrális
-Spartacus (Vér és Homok,mocsok jó volt).
-
Magyarország története (erre vagyok most rákattanva):)

jazoli 2012.01.20. 10:49:24

Na akkor az én listám:
- Champions League
- Futball EB
- Futball VB
- Copa del Rey
- LFP
van közöttük brazil, argentin sorozat is:))

-Ani- 2012.01.20. 21:52:09

@Törzsvendég:-): Az első négy nekem is, :) sőt a Váratlan utazás összes része itt van a gépemen. A többiről nem tudok semmit, de biztos azok is jók..... :)

-Ani- 2012.01.20. 21:52:59

@jazoli: Az a foci.... meg a foci... :) Néha én is nézek :D
süti beállítások módosítása