2011.12.20. 20:00 | Szerző: -Ani-

hanem a reklámja is nagyon jó. Minden idők legtöbbet eladott illatának filmecskéi a kedvenceim közé tartoznak. Itt van például az "ártatlan szépség" Audrey Tautouval készült, aki nekem az örök Amélie. :) Imádom a filmjeit, ebben a reklámban is nagyon jó. Egy titokzatos nőt alakít, akit egy jóképű pasi üldöz az Isztambulba tartó Orient expresszen. A legendás divattervezőről film is készült, aminek Audrey a főszereplője.



Nicole Kidman volt Tautou elődje. A következő reklámfilm vele készült, partnere Rodrigo Santoro, akit az "Igazából szerelem" című filmben láthattunk, sármos, gyönyörű pasi. :)
Olvastam, hogy ez a film 3,71 millió dollárt hozott Kidman konyhájára..... nem semmi!



És itt van ez a TV reklám a szépséges Keira Knightley brit színésznővel, aki a reklám kedvéért :) még a ruháitól is megszabadult.... Ez a reklám azt szeretné sugallni, hogy a nőket megszépíti a magabiztosság, nekem nagyon tetszik. A zene pedig zseniális választás!



És ami mindig eszembe jut a Chanel no 5 parfümről.....
A film, ahol szétröhögöd a lelked, és vérző szívvel figyeled, amint elpacsálják ezt a drága nedűt.... "Jöttünk, láttunk, visszamennénk" :)



Mert annyira jóóóó! :)








 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr133477965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása