2011.11.10. 07:00 | Szerző: -Ani-

Mindenféle marhaságokat lehetett mostanában olvasni a közeledő világvégéről. No, engem aztán hidegen hagyott a téma, mindig továbblapoztam. Legutóbb 2011 11. 11. 11 óra 11 percről került a látómezőmbe egy dimenziókapu féléről írott cikk. Hm, mit ne mondjak, elolvastam, érdekes. Persze ez nem azt jelenti, hogy hiszek is benne, de itt motoszkál a buksimban. Sokféle képen lehetne ezt értelmezni, először az én agyamban is rémsztorik fordultak meg. :) Gondoljunk csak bele, nem kell ide semmiféle dimenziókapu, egy pár nappal ezelőtt csak New Yorkba kellett volna zarándokolni, ami tele volt hülye Halloween partikkal, sok vérrel és zombikkal… Őrület, hogy képesek az emberek 6 millió dollárt elkölteni azért, hogy profi módon ijesztgessék őket, és frászt kapjanak! Most mondhatnám azt is, hogy nem kell ilyen messzire mennünk, itthon is profi módon ijesztgetnek minket és frászt is kapunk, ha elolvassuk a gazdasági híreket. De térjünk csak vissza az eredeti témára…
Ez a "sok 11-es" rendkívül fontos a számunkra, mondja egy asztrozófus, (nem elírtam) megnyílik az utolsó 11. dimenziókapu. „Atlantisz előtt, még a lemúriai időkben – ez egy eltűnt világ, amelyben a szeretet és az erő egyensúlyban volt, az emberek egy magasabb tudatosságban éltek. Látták előre, hogy olyan évezredek jönnek, amikor eltávolodunk önmagunktól, és az anyagiak, a tárgyak válnak fontossá. Emiatt úgy döntöttek, kapukkal zárják el azt az ősi tudást, amivel képesek vagyunk szeretetben és boldogságban élni.”
A kapuk akkor kezdtek megnyílni, amikor az emberiség tudatosabban kezdett élni kb. 1989 környékén, a ’99-es napfogyatkozás óta pedig folyamatosan. Háááát érdekes dátumok! Nem tehetek róla mosolyognom kell. A fene azt a ronda szkeptikusságomat! Állítólag ezt még abból érezhetjük, hogy a spirituális, ezoterikus gondolkodás egyre nagyobb teret hódít, és az emberek elkezdtek jobban odafigyelni a környezetükre. Bizony, bizony, azelőtt nem lehetett a tévében hülyíteni a csóró embereket, emelt díjas hívásokért hablababla marhaságokkal, mindenféle tisztánlátóknak! A 11. kapu nyílását laikus nem igazán veszi észre, meditációval, imával, (ki-ki a vallása szerint) ráhangolódhat és engedjük, hogy égi segítőink kezet nyújtsanak. Választ kaphatunk arra, hogy az eddigi gondjainkat miért kaptuk, és mit tanulhatunk belőle. Ezután pozitív élmények fognak érni minket, de lesznek ugyanúgy problémáink is, de próbáljuk meg más szemszögből nézni őket, elég, ha jobban odafigyelünk a jelekre, és még tudatosabban éljük az életünket. Most őszintén, nektek ez mondott valami? Mert nekem nem sokat. A tudatos élethez, a szeretet gyakorlásához, az egymásra való odafigyeléshez nincs szükség semmilyen 11. kapu nyílására, szerintem. Mindenkinek önmagában kell rendet teremtenie, eldönteni, hogy, hogy akar élni, és akar-e tenni egy élhetőbb világért, mert mindezt megteheti. Azért reménykedve figyelek, megpróbálom megnyitni a lelkemet az univerzumból érkező jelekre, és epekedve várom, hogy az emberiség eztán a szeretet és egység mentén haladjon tovább.



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr393366951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2011.11.10. 12:43:20

Holnap lesz ennek a filmnek a premierje:)
youtu.be/48GZxq6RO-c

-Ani- 2011.11.10. 19:32:02

@Atom: Igen olvastam, hogy a hollywoodi filmgyárak is lecsaptak a témára, rémsztorit gyártanak belőle. :)

nemiswan 2011.11.13. 12:39:57

Szeretem a rémsztorikat:)
süti beállítások módosítása