2011.09.22. 23:06 | Szerző: -Ani-

Gáborkám otthon van, tegnap hazahoztuk, egy csúnya ételmérgezése volt. Két napos infúzió kúrával megúszta a dolgot. Kedden délelőtt bejött hozzám, a boltba a szomszéd nénije, Irénke, aki nagyon aranyos, és mindig aggódik. Ijedten nézett rám és azt mondta:
- Ancikám jaj, nem tudom, mi lehet, de egy bajszos öregember néz ki az ablakon!
Frászt kaptam egy másodpercre, majd lementem a lakásba, az egyik ablaknál senki, Irénke föntről navigált, hogy a másik ablakban. Félve mentem be a szobába, és azon gondolkodtam, hogy: „Úristen végig itt volt valaki és nem vettem észre!” Sehol senki, benéztem a roló mögé, és akkor láttam először én is a posztert.
- Irénke! Ez Einstein! – mondtam már nevetve.
- Ja, Einstein! Hú, hogy meg voltam ijedve….. mert úgy nézett. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr833247316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci bá · http://fuziklac.wordpress.com/ 2011.09.23. 11:10:47

:-) Ha tudta volna a kitűnő fizikus, hogy egyszer riasztóberendezésként funkcionál a képe! :-)

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2011.09.27. 14:40:40

Hát ez hatalmas. Akkorát nevettem! ;)
(Vizuális típus vagyok, és előttem volt az egész jelenet :))))

-Ani- 2011.09.27. 19:30:00

@alliteracio: A fiamnak csorgott a könnye a nevetéstől, nem hitte el. :)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.10.01. 19:03:51

:)))))
Sokszor elmeséltem, de a mai napig kedvencem - Rolika sokszor segített nekünk, ápolóknak, amikor epilepsziás rosszulléte lett valamelyik lakónak. Időben oda tudtunk érni, és a szükséges injekciót beadni.
Egyik nap is jött a Rolika, és izgatottan mondta: Szuli, szuli, gyereee!A kezével integetett, hívott. Idegesen hagytam abba minden addigi munkám, gyorsan felszívtam az injekciót, és siettem rolika után, aki végigfutott a folyosón, és a legutolsó szobába hívott. Berohanok utána,ő pedig izgatottan mutat az ablakra :Nézd, ciccca!
Egy kis macsek üldögélt az ablakpárkányon.
süti beállítások módosítása