Ezt most nem én követtem el, és nem lekvár.....
Apci műve a házi Erős Pista. :)
Kifejezetten bio, sosem látott vegyszert, sem tartósítót, ledarált cseresznyepaprika sóban eltéve. Az én feladatom volt a palánták megvétele, szorgos ember a faluból elültette, megkapálta. Apci gondozgatta, majd leszedte, ledarálta, én pedig üvegbe zártam ezt a mennyei finomságot. Nélküle nálunk nincs húsleves, gulyásleves evés, és még Ausztriában is megszerették, ott úgy becézik: Tamas :)
2011.08.29. 21:52 | Szerző:
-Ani-
A bejegyzés trackback címe:
https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr353189216
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Törzsvendég:-) 2011.08.30. 06:11:10
Megkérdezhetem mi az arány,mennyi a paprika és mennyi a só benne?:)Ilyet szeretnék én is csinálni.
ditlzon 2011.08.30. 08:49:26
dejól néznek ki! ilyen nálunk is készül, apu az elkövetője :-)
BartiMagdolna 2011.08.30. 13:47:55
Húú, nagyon jól néz ki. Kár, hogy én mostanában nem eszem ilyesmit. Igaz, csak én szomorkodom, a hasam örül, mert ő nem szereti. :)
-Ani- 2011.08.30. 20:20:23
@Törzsvendég:-): Skype-on kifaggattam Apcit, azt mondta kb. 1kg paprikához tesz 20 dkg finom sót. Én pedig a kupak és a celofán közé teszek mindennél egy pici szalicilt. Nem bele! Jó paprikázást, vigyázz mert csípni fogja a kezed. :)
Törzsvendég:-) 2011.08.31. 07:44:54
@-Ani-: kösziköszi:).