2011.08.29. 21:52 | Szerző: -Ani-

Ezt most nem én követtem el, és nem lekvár.....
Apci műve a házi Erős Pista. :)

Kifejezetten bio, sosem látott vegyszert, sem tartósítót, ledarált cseresznyepaprika sóban eltéve. Az én feladatom volt a palánták megvétele, szorgos ember a faluból elültette, megkapálta. Apci gondozgatta, majd leszedte, ledarálta, én pedig üvegbe zártam ezt a mennyei finomságot. Nélküle nálunk nincs húsleves, gulyásleves evés, és még Ausztriában is megszerették, ott úgy becézik: Tamas :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr323189216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2011.08.30. 06:11:10

Megkérdezhetem mi az arány,mennyi a paprika és mennyi a só benne?:)Ilyet szeretnék én is csinálni.

ditlzon 2011.08.30. 08:49:26

dejól néznek ki! ilyen nálunk is készül, apu az elkövetője :-)

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.08.30. 12:27:41

hát őőőőőőőőő.....LÁJK :)

BartiMagdolna 2011.08.30. 13:47:55

Húú, nagyon jól néz ki. Kár, hogy én mostanában nem eszem ilyesmit. Igaz, csak én szomorkodom, a hasam örül, mert ő nem szereti. :)

-Ani- 2011.08.30. 20:20:23

@Törzsvendég:-): Skype-on kifaggattam Apcit, azt mondta kb. 1kg paprikához tesz 20 dkg finom sót. Én pedig a kupak és a celofán közé teszek mindennél egy pici szalicilt. Nem bele! Jó paprikázást, vigyázz mert csípni fogja a kezed. :)

-Ani- 2011.08.30. 20:21:15

@ditlzon: Hát igen, úgy látszik ez pasi munka :))
süti beállítások módosítása