2011.07.21. 16:30 | Szerző: -Ani-

Ezzel az írással tuti, hogy nem lopom bele magam egyes fiúk szívébe. Mi az, a nyári viselet, ami kiveri a biztosítékot a nőknél? Nyakunkon a nyár, és ultragáz szerkóban nyomják a pasik az utcán. Falra tudnék mászni a szandál, zokni kombinációtól. Főleg, ha még egy térdfölötti rövidnadrág is párosul hozzá. Eszembe jut gyerekkorom Jani bácsija, akinek még a felesége is ezt a szerkót hordta. Vagy a szomszéd bácsi rövidnacija, amikor leült a heréi rendre kikandikáltak a gatya egyik szárán. A szandál egyáltalán nem felnőtt férfiaknak való viselet, ha valaki mégsem tud szakítani eme hóbortjával, ajánlom hozzá a jól lebarnult, izmos, ápolt lábakat, és persze zokni nélkül, legalább vádliig érő nadrággal. Papucs hordás is eme szigorú szabályokkal működik. No repedt sarok, ápolatlan esetleg gombás köröm, vagy zokni! Tényleg, láttatok már tangapapucsot zoknival hordani? :) Mostanában rengeteg nagydarab, lomha, iszonyú vastag vádlis, magyarul kövér alsólábszárú, ami persze még fehér is, tirke-tarka gatyás, papucsos, kopaszra borotvált férfit látni az utcán. Rémisztő! Nem a Szaharában élünk, szerintem nem létezik olyan meleg, hogy munkahelyre, vásárláshoz, városban flangáláshoz egy vékony hosszú vászonnadrágot ne tudna elviselni magán a férfi, könnyű nyári cipővel, divatos rövid ujjú inggel. A vászon térdnadrág is tud elegáns lenni egy jó sportos cipővel, lebarnult virgácsokkal. Mindig figyelembe kell venni az életkort és testalkatot, hamar nevetségessé válhat az ember. Nem vagyok maradi, és azt is tudom, hogy ízlések és pofonok….. De a „jelentéktelen” külsejű fickóknál is varázslatokra képes a jól megválasztott lábbeli és ruhanemű. Jó, jó, persze bármikor kiegyezek a tunika, saru viselettel, ha Russel Crowe „Gladiátor”, vagy Brad Pitt „Trója” filmjére gondolok. :)



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr13080208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.07.22. 09:28:12

szandál zokni kombó nálam is kicsapja a biztosítékot, legalább annnyira mint a suhogós melegítő makkos cipő kombó...nyáron, szandál, oldalzsebes rövidnadrág, poló, fesztiválon trikó és kész, nem kell túllihegni, így is lihegünk eleget :)
jó az írás, főleg a kikandikáló here, fene enné meg, hogy vizuális típus vagyok :)

ditlzon 2011.07.22. 09:34:56

ettől a kombótól én is rosszul vagyok. kicsit lájtosabb verziója a cipő "nyakig" felhúzott zoknival, rövidnadrággal...miért nem lehet rövig szárú zoknit felvenni???
7végi bringázás előtt, míg nem került rám a bringás cipő (ami kemény és kicsit kényelmetlen), felhúztam a túraszandimat zoknira, hogy fel ne fázzak. készült rólam kép...háát :-D ne kerüljön nyilvánosságra :-D

jazoli 2011.07.25. 10:37:46

10 éves koromtól nem hordok szandált, gyűlölöm:)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.07.31. 07:52:38

Höhöhö, kilógott a herezacsi? Höhö
Szeretem a szandált és a zoknit is, és bizony együtt hordom. De Hajnikám eddig nem szólt érte, remélem ezután se fog. De a fotó díjnyertes, ezzel a fehér sportzoknival...
süti beállítások módosítása